Monica Pop dezminte informațiile şi spune că se simte foarte bine

Foto: capital.ro
96

Doctorul Monica Pop a dezmințit informațiile potrivit cărora s-ar fi simțit rău în ultima perioadă. Medicul a atenționat că teoriile lansate în acest sens în spațiul public sunt false.

Astfel, Dr. Monica Pop a prezentat, marți, 6 decembrie, noi acuzații menționând că numele său este folosit în știri false cu privire la starea sa de sănătate. Medicul a combătut aceste informaţii şi a anunțat că se simte foarte bine.

Monica Pop dezminte informațiile că s-ar fi simțit rău

În afirmaţiile sale, „Minciună și dezinformare! De ce vreți să descurajați ?!
„Autorii”, cât de jos puteți ajunge?!
Nu înțeleg cine şi de ce are interes să scrie minciuni despre mine, cum că n-aş fi bine!”, a scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

„Am spus mereu corect şi adevărat despre starea mea, pentru cine vrea să știe şi pentru a încuraja pacienţii cu această boală severă, dar tratabilă şi, uneori, chiar vindecabilă! Medicamentele necesare se găsesc, nu lipsesc!!! Sunt!
Sunt la 6 luni de la ultima operație, fac tratament, sunt bine, merg normal la treabă încă de atunci, din luna iunie așa că încetați cu minciuna!!! Sănătate tuturor şi le mulțumesc din suflet celor care se bucură şi care mi-au trimis mesaje frumoase!”, a mai adăugat medicul pe pagina sa de Facebook.

Acum 6 luni, medicul a trecut printr-o operație

În contextul medical, Dr. Monica Pop a relatat despre experiența unei noi operaţii de cancer pe pagina sa de Facebook.

Astfel, „M-am bucurat de o anestezie de excepție, data de doamna Profesor Dana Tomescu, împreună cu doamna Doctor Mihaela Oliță, care, printr-o tehnică deosebită au reușit să diminueze din durerile post-operatorii (care repet nu sunt mici deloc si nici ușor de suportat).

Toți medicii din ATI – înalt profesionalism, comportament ales, apropiat! Imprimat, bineînțeles de doamna Profesor Dana Tomescu! Acestei doamne i se datorează tot ce am văzut cu ochii mei în secția de ATI condusa de dânsa. Doamnă, domnilor si doamnelor Doctori anesteziști din aceasta secție, vă mulțumesc din adâncul sufletului meu! Deși într-un moment greu pentru mine, sunt încantată pentru șansa de a constata încă o dată cât de deosebiți sunt medicii şi asistenții români, MEDICI ADEVĂRAȚI, OAMENI ADEVĂRAȚI!

AȚI DOVEDIT CĂ SE POATE! Cred ca în nicio secție ATI din afara țării nu poate fi mai bine. Nu are cum! Și dumneavoastră, doamna Profesor Tomescu, toată prețuirea mea! Meritați să știe toți cei care dau cu răutate şi cu noroi în sistemul nostru de sănătate, ce ați putut face acolo! Nu au venit să constatate? Nu, pt că e mult prea bine! Dacă erau aspecte negative veneau cu viteză! Cei la care ma refer, mergeți și constatați daca am exagerat cu ceva!

Astăzi e ziua mea de naștere! Sunt deja acasă și sunt bine, mă pregătesc să merg la treabă în vreo 2 zile. Vă mulțumesc tuturor pentru tot, inclusiv pt flori, telefoane și mesaje!” scria cum 6 luni dr Monica Pop pe contul său de de Facebook.

Sursa: Capital.ro

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online