Arnold Schwarzenegger revine în rolul lui Conan barbarul

Arnold Schwarznegger se declară emoționat să revină în rolul lui Conan barbarul în filmul ‘The Legend of Conan’, conform starpulse.com.

Actorul de origine austriacă, fost campion mondial de culturism și guvernator al Californiei, va pune din nou mâna pe sabie în rolul lui Conan barbarul, rol în care a jucat în 1982 și 1984.

„Ei m-au întrebat dacă aș vrea să revin în rolul lui Conan iar eu m-am gândit că ar fi extraordinar să joc în acest film pentru că în el se regăsesc toate personajele din primele filme. În trecut am încercat să fac mai multe filme în rolul lui Conan, însă nu am vrut să colaborez cu persoanele care dețineau drepturile asupra seriei pentru că nu puteau asigura condițiile la nivelul unei superproducții. Un astfel de film avea nevoie de un buget pe măsură și de un regizor bun pentru a avea succes”, a declarat actorul.

Între timp, actorul în vârstă de 66 de ani se declară „onorat” că are șansa de a reveni și în rolul cyborg-ului din seria „Terminator” în cel de-al cincilea film al seriei care va fi realizat anul viitor. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata