Barbra Streisand l-a devansat pe Chris Brown în Top Billboard 200

Celebra actriță și cântăreață Barbra Streisand a demonstrat că muzica pop-rock veche nu a pierdut terenul în fața muzicii moderne, noul său album de duete, „Partners” reușind să se impună pe primul loc în topul Billboard 200 încă de la lansare, devansând LP-ul „X” lansat de rapper-ul Chris Brown.

Noul album al Barbrei Streisand cuprinde printre altele duete cu Stevie Wonder, Billy Joel și Elvis Presley și este al zecelea album „number 1” al solistei, compozitoarei, actriței și regizoarei în vârstă de 72 de ani, câștigătoare a două premii Oscar și a opt premii Grammy.

Chris Brown ocupă poziția secundă în acest top cu noul său album „X”. Rapper-ul american în vârstă de 25 de ani este pe cât de celebru pe atât de controversat, mai ales după episodul bătăii administrate în 2009 prietenei sale de atunci, Rihanna, episod urmat de numeroase alte incidente și probleme cu legea. Noul său album conține 17 piese, dintre care 9 interpretate alături de alte vedete, printre care Rick Ross și Lil Wayne.

Pe locul trei în Top 200 se află starul country Tim McGraw cu albumul „Sundown Heaven Town”, LP care a intrat în top direct pe locul trei.

Album cu înregistrări din concert al cântărețului country George Strait, „The Cowboy Rides Away: Live From AT&T Stadium” a pătruns în top direct pe locul patru, iar poziția a cincea este ocupată tot de un „new entry”, LP-ul „Bulletproof Picasso” al formației de rock alternativ Train.

Topul Billboard 200 este alcătuit din cele mai vândute albume din toate genurile muzicale. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata