Cei mai graşi gemeni din istorie

Cei mai grași gemeni din istorie au cântărit, împreună, 666 kg.

Billy Leon McCrary și Benny Loyd McCrary figurează în Guinness World Records, începând cu 1 noiembrie 1978, ca fiind cei mai grași frați gemeni din toate timpurile.

Cei doi s-au născut la 7 decembrie 1946, în Carolina de Nord, SUA. Deși, potrivit www.guinnessworldrecords.com, cei doi au avut o greutate normală până la vârsta de șase ani, la 32 de ani, Billy ajunsese să cântărească 337 kg, pe când Benny avea 329 kg. În talie, ambii măsurau aproximativ 2,13 m.

Nu e de mirare că cei doi au activat ca luptători profesioniști de wrestling, dar nu e clar că au ajuns intenționat la această greutate pentru a lupta în ring sau că wrestlingul a fost cea mai bună alegere pentru niște oameni cu greutatea lor. Cert este că numele lor de scenă a fost Gemenii McGuire.

Au debutat în wrestling în 1972 și s-au retras în 1979. Antrenorul lor a fost Gory Guerrero.

Billy McCrary a decedat la 14 iulie 1979, în urma unui accident de motocicletă. Se afla în drum spre o expoziție Ripley’s Believe It or Not! De cealaltă parte, Benny a mai trăit 21 de ani, stingându-se din viață la 26 martie 2001, din cauza unor complicații cardiace. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata