Conchita Wurst va cânta în faţa Parlamentului European în luna octombrie

25

Conchita Wurst, travestitul austriac care a câștigat ediția din 2014 a concursului Eurovision, va susține un concert la 8 octombrie, pe esplanada Parlamentului European din Bruxelles, la invitația unor europarlamentari, în cadrul unei manifestări ce vizează combaterea discriminării, a indicat joi artista, preluată de AFP.

„Atunci când militezi pentru iubire, respect și toleranță, te înscrii (cu siguranță) într-o mișcare foarte largă, susținută de oameni din Europa și din lumea politică, chiar dacă ea este din păcate combătută de anumite forțe”, a declarat Conchita Wurst pentru agenția APA.

Conchita Wurst va cânta o oră la invitația mai multor europarlamentari din cinci grupuri parlamentare diferite, printre care vicepreședinta ecologistă austriacă Ulrike Lunacek, care a reușit să convingă în luna februarie Parlamentul European să adopte un raport împotriva homofobiei și discriminărilor vizând orientarea sexuală.

„S-a stabilit: la 8 octombrie, Conchita Wurst va cânta în fața Parlamentului European, la invitația mea și a altor eurodeputați”, a confirmat Ulrike Lunacek pe pagina sa de Facebook. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata