Prinţul Harry despre căsătorie şi familie: „Se va întâmpla când se va întâmpla”

Prințul Harry, care a fost privit mai mereu drept „roata de rezervă” a fratelui său, prințul William (al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic), s-a săturat să tot fie întrebat când își va întemeia o familie și se va stabili la casa lui: „O să se întâmple când o să se întâmple”, le-a răspuns el ziariștilor de la revista People.

De asemenea, într-un interviu oferit postului de televiziune ITV, prințul a fost întrebat dacă este aproape să se stabilească la casa lui. Răspunsul a fost fără echivoc: „Nu”.

„Sunt foarte multe lucruri de făcut înainte de a mă așeza la casa mea (…) între timp (pentru mine) lucrurile merg înainte”, a adăugat el.

De altfel, dorind parcă să demonstreze cât de multe lucruri are de făcut până la întemeierea unei familii, prințul Harry și-a făcut debutul în actorie la jumătatea lunii septembrie.

Prințul în vârstă de 30 de ani a apărut într-un scurtmetraj prezentat la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale la rugby 2015 de la Londra. În foarte scurta sa apariție din filmulețul ce prezintă istoria acestui sport, Harry este văzut îmbrăcat în haine din secolul al XIX-lea, fără barbă și greblând frunze. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata