Rihanna a primit premiul CFDA, Oscarul modei americane

Aproape goală sub o rochie de voal fin cu circa 200.000 de cristale Swarovski, Rihanna a fost desemnată luni seară, 2 iunie, de elita modei newyorkeze simbolul modei anului, în semn de recunoaștere a gustului și îndrăznelii sale vestimentare, relatează AFP.

Încă de la sosirea pe covorul roșu al Council Fashion of Designers of America (CFDA), la Lincoln Center, templul oficial al modei de la New York, cântăreața a fost aclamată de mulțimea de fotografi și ziariști, încântați de ținuta ei provocatoare, realizată de creatorul Adam Selman. Anna Wintour, redactor-șef al revistei Vogue, i-a înmânat premiul artistei de 26 de ani din Barbados, iar Diane von Furstenberg, președinta CFDA a declarat că Rihanna ‘este extrem de +hot+!’.

Un alt laureat al galei a fost micul geniu al paradelor modei Joseph Altuzarra, care și-a confirmat statutul de vedetă în devenire al modei newyorkeze primind Premiul de creator de modă pentru femei al anului.

Echipa formată din Dao-Yi Chow și Maxwell Osborne de la Public School, marcă de modă urbană și tendințe, a câștigat Premiul de creatori pentru bărbați, iar surorile Ashley și Mary-Kate Olsen au fost distinse cu Premiul de creație de accesorii.

Bethann Ardison, militantă neobosită pentru vizibilitatea minorităților pe podiumurile de modă, a primit un premiu de onoare, la fel ca americanul Tom Ford pentru întreaga carieră și belgianul Raf Simons de la firma Dior, laureat al Premiului internațional. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata