Sara Montiel a avut o fiică secretă cu comunistul care l-a ucis pe Trokţi

14

Celebra actriță și cântăreață spaniolă Sara Montiel a avut o fiică secretă născută în Mexic, în urma legăturii sale pline de pasiune cu comunistul Ramon Mercader, nimeni altul decât asasinul lui Lev Troțki, unul dintre cei mai marcanți conducători ai revoluției ruse, scrie revista spaniolă ‘Lecturas’.

‘Fetița s-a născut prin cezariană, printr-o intervenție lungă și complicată. Când s-a trezit din anestezie, Sarei i s-a spus că a avut o fată, dar copilul s-a născut mort’, a povestit Jose de la Rosa, coafor și bun prieten al vedetei internaționale dispărute în 2013, la vârsta de 85 de ani.

Abia după mulți ani, Sara Montiel a descoperit adevărul și a aflat că fiica ei trăia și că fusese adoptată de o familie din orașul spaniol Valencia.

Ziaristul Carlos Ferrando, cel care a publicat această ‘știre bombă’, susține că a aflat chiar de la cântăreață, pe care spaniolii o alintau cu numele de Sarita sau Saritisima, identitatea tatălui acelei fiice despre care Sara Montiel nu a vorbit niciodată în public.

Născută în Spania, unde a și debutat la numai 15 ani, Sara Montiel a plecat în America în anii 1950. În numai patru ani, a filmat în Mexic 15 filme, a devenit o mare vedetă și a primit și cetățenia acestei țări, după care a avut și o perioadă de succes la Hollywood.

Ea a revenit apoi în Spania, unde s-a stabilit cu cel de-al treilea soț, Pepe Tous Barberan, cu care a adoptat doi copii, Thais și Jose Zeus.

Ramon Mercader, comunist catalan, l-a omorât pr Trokți în 1940 și a fost decorat, în absență, de Stalin. După ce și-a ispășit pedeapsa pentru crimă, el a primit, în 1961, și titlul de ‘erou al Uniunii Sovietice’. Se pare că a fost agent sovietic. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata