Sean Bean vrea să nu mai fie ucis în filme

Actorul englez Sean Bean a lansat pe Twitter o campanie – #DontKillSeanBean – prin care solicită roluri în care să nu mai fie ucis, transmite miercuri ziarul spaniol ‘Abc’, în suplimentul ‘Hoy cinema’.

Cunoscut pentru aproximativ o sută de roluri în film, teatru și producții de televiziune, artistul a interpretat cel puțin 25 de personaje care mureau.

În prezent, el afișează cu umor un tricou negru pe care se poate citi mesajul de pe Twitter, în cadrul unei campanii care se derulează simultan cu acțiunile de promovare a unui serial în care joacă, ‘Legends’, care va fi difuzat în SUA începând din 13 august.

Lungul șir al rolurilor în care moare a început pentru Sean Bean în 1986, cu ‘Caravaggio’, în care își taie gâtul din greșeală. De atunci, a fost străpuns cu baioneta (‘War Requiem’, 1989), s-a prăbușit de pe un țărm stâncos (‘The Field’, 1990), a fost lovit cu săgeți (‘The Lord of the rings’, 2001), îngropat de viu (‘Don’t say a Word’, 2001), a fost sfârtecat (‘Black Death’, 2010) și a fost decapitat (‘Games of Thrones’, 2011). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata