Tom Hanks face dezvăluiri despre tinereţea lui singuratică

22

Cunoscutul actor american Tom Hanks a participat la programul Desert Island Discs, difuzat sâmbătă seară de postul BBC, în care a făcut câteva dezvăluiri emoţionante despre tinereţea lui, relatează ziarul spaniol La Vanguardia.

Avea doar 5 ani când părinţii săi, Janet şi Amos Hanks, au divorţat. El a rămas în grija tatălui său, un bucătar care îşi schimba des locul de muncă. Acest lucru a făcut ca tânărul Tom să-şi schimbe domiciliul de zece ori în decurs de cinci ani. Actorul a trecut prin şase şcoli până a absolvit şi a intrat la Universitatea din California unde viaţa lui s-a schimbat.

Nenumăratele mutări din decursul anilor nu l-au ajutat pe Tom să-şi facă prieteni. Când cunoştea alţi copii, tatăl său îl anunţa că trebuie să-şi facă bagajele şi să se mute. Această singurătate l-a determinat pe Tom să aibă probleme mari de socializare în adolescenţă.

Având în vedere această situaţie, nu mai pare un paradox faptul că i s-a propus să joace în filmul „Naufragiatul”.

„Se pare că mă cunoşteau bine”, a declarat actorul zâmbind. Teatrul studenţesc a fost salvarea lui. Prin această activitate, Hanks s-a eliberat de toate angoasele şi a început să descopere un nou mod de a trăi. „Am început să merg la American Conservatory Theater (A.C.T.) pentru a vedea piese de teatru. „Vedeam mai multe într-o singură zi. Mă fascinau”, a declarat actorul postului BBC.

Tom şi-a propus să pună capăt singurătăţii, iar la 21 de ani s-a căsătorit cu actriţa Samanta Lewes, cu care are doi copii, Colin şi Elizabeth. Dar relaţia nu a mers şi cei doi s-au despărţit.

În pofida acestor dezvăluiri triste, actorul şi-a rugat fanii să nu-l compătimească.

„Să nu vă faceţi griji, nu cred că voi mai fi singur vreodată. Cel puţin asta am simţit când am cunoscut-o pe actuala mea soţie. Acum sunt cel mai fericit om din lume”, a subliniat Hanks. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto; mashable.com

 


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News