Cum sa-ti incasezi facturile restante si sa ai un cashflow pozitiv?

In activitatea sa economica, orice companie se confrunta la un moment dat cu situatii mai putin placute de ordin financiar, in special, in perioadele in care compania isi propune o crestere accelerata, mai multi clienti si implicit mai multe incasari.

Dezvoltarea unei companii trebuie sa fie insa sustenabila si armonioasa iar pentru aceasta, in mod ideal, toate facturile emise trebuie incasate in termenul scadent.

Insa ce facem atunci cand termenele agreate de comun acord cu clientii nostri sunt depasite, iar acestia nu mai raspund solicitarilor noastre de plata? In momentul respective, vel mai bine este sa apelati la o firma specializata de recuperare creante si credit management. De preferat, la o companie serioasa, cu experienta si cu prezenta in mai multe tari din Europa, precum Intrum.

Foarte multe companii se tem insa sa colaboreze cu o firma de colectare creante, deoarece exista mai multe prejudecati cu privire la acestea.

Insa o companie de recuperare creante si credit management precum Intrum Romania va actiona intotdeauna in conformitate cu cerintele clientilor sai, fara a le aduce prejudicii de imagine sau alte dezavantaje.

Mai mult decat atat, Intrum Romania deschide calea spre o economie puternica si prin campania Cashflow Detox prin intermediul careia, orice IMM care indeplineste conditiile enumerate in pagina de campanie, https://www.intrum.ro/cashflow-detox/ poate beneficia de educatie financiara sau comision 0 la recuperarea facturilor neincasate. Campania se va derula pe website-ul Intrum.ro pana pe data de 14 iunie.

Deci, ce de sa alegem o companie de recuperare de creante si facturi neincasate? Pentru a evita un flux de numerar negativ, pentru a putea plati la randul la randul nostru partenerii si angajatii si, nu in ultimul rand, pentru a avea satisfactia unei afaceri productive.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata