Docentisimo – cursuri online de limba engleză pentru clasele 0 – XII

14

Limba engleză este una dintre cele mai utilizate limbi și chiar și în România apar din ce în ce mai multe persoane care includ cuvinte în limba engleză în conversații. Unele expresii chiar nu pot fi traduse și acum majoritatea înțelege, deci este o metodă preluată și utilizată destul de des acum.

Orice copil trebuie să știe să vorbească limba engleză pentru că astfel se poate descurca mai bine în viață. În orice împrejurare poate apărea nevoia de a comunica cu o persoană străină și cu siguranță engleza va fi printre cele mai întâlnite. Învățarea din “auzite” cum se mai utilizează în popor poate fi de ajutor doar pentru situații zilnice, pentru a înțelege versurile unei melodii sau pentru a pune o descriere la poze pe site-urile de socializare. Totuși, pentru a purta o conversație în adevăratul sens al cuvântului, este nevoie de cursuri speciale de limba engleză.

Primii pași în tainele limbii engleze

Încă de la cele mai mici vârste copiii pot începe să învețe limba engleză pentru că atunci preiau cel mai ușor noțiunile noi. Chiar din primii ani în care încep să meargă la școală pot începe să urmeze și cursurile online de engleză cu echipa Docentisimo.

Chiar de la clasa 0 vă puteți înscrie copilul la aceste cursuri unde învață primele noțiuni și face primii pași în această lume. Copiii astăzi învață mult mai ușor engleza cu ajutorul device-urilor și al aplicațiilor, deci astfel de cursuri pot implementa acestora un ritm de învățare mai corect și conform regulilor. Învață să scrie, să citească și să pronunțe cuvintele în forma corectă încă de mici. Aceste aspecte îi vor ajuta pe viitor.

Tipul cursurilor cu Docentisimo

Având în vedere că sunt cursuri online, fiecare copil stă în confortul propriei case și participă la aceste cursuri cu plăcere și astfel părinții nu fac drumuri săptămânal în oraș pentru a-i duce la un centru. Este mai comod pentru aceștia și un plus este faptul că cei mici încep să se îndrăgostească de limba engleză datorită modului de predare.

Aici nu se practică predarea ca la școală în care profesorul vorbește și ei scriu ca mai apoi să urmeze o ascultare. Aceștia învață prin descoperiri și cu ajutorul unor materiale didactice prietenoase.

Fiecare lecție este o nouă lume pe care aceștia o descoperă și până în clasa a XII a aceștia pot urma cursurile pentru ca la final să poată trece cu brio examenul Cambridge. Dacă au o astfel de diplomă pot echivala probele de la bacalaureat de la engleză cu aceasta.

Grupele sunt formate din maxim 6 elevi astfel încât profesorul să poată centra atenția pentru fiecare dintre aceștia și la finalul orei să le ofere un feed-back. Astfel fiecare elev are dreptul să răspundă și să lămurească orice problemă întâmpină. Lecții lejere dar care îi ajută, cadru prietenos și profesori cu experiență în domeniu care au urmat cursuri și universități de specialitate. Pe scurt, cursurile Docentisimo.

 

Puteți accesa site-ul pentru mai multe informații și pentru înscrieri.

Contact:

+40 766 29 77 00

cursuri@docentisimo.ro


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News