KRUK România, cea mai bună alternativă de a scăpa de datorii

Dacă vă numărați printre zecile de mii de români care au contractat un credit bancar, iar apoi au descoperit că nu îl pot susține, nu este cazul să vă îngrijorați, pentru că există întotdeauna soluții la care nu v-ați fi gândit în mod obișnuit.

La fel și dacă aveți datorii la serviciile de telefonie mobilă, la societățile de asigurări, la servicii medicale ș.a.m.d.

KRUK România oferă clienților săi, ale căror creanțe sunt în portofoliul companiei, cele mai bune soluții de rambursare a datoriilor, în rate eșalonate stabilite în funcție de posibilitățile financiare ale fiecărei persoane în parte.

Grupul KRUK este lider pe piața Europei Centrale în domeniul gestionării creanțelor de peste 20 de ani, acționând ca o punte de comunicare între debitori și creditori.

KRUK România  și plata datoriilor

De-a lungul celor 12 ani de când s-a lansat în România, KRUK a reușit să-și ajute clienții să își ramburseze datoriile într-un mod eficient și suportabil, ținând cont de situația financiară din momentul încheierii unui angajament de plată. 

Astfel,  persoanele cu datorii la  KRUK România au reușit să își pregătescă în mod eficient un plan de rambursare a datoriilor și cu fiecare rată plătită s-au apropiat tot mai mult de stingerea debitelor restante.  

Avantajul constă în abordarea KRUK, și anume: fiecare client poate sugera în discuțiile cu agenții firmei, propriile termene de rambursare favorabile, în funcție de posibilitățile lor financiare. KRUK România se adaptează astfel planului de rambursare. El se stabilește de comun acord, astfel încât veți scăpa de datorii într-un mod convenabil și optim, în ritmul dumneavoastră specific.

Este ideal că specialiștii KRUK discută cu fiecare client în parte și stabilesc un grafic de rambursare personalizat, care urmează să fie acceptat atât de KRUK, în calitate de societate recuperatoare, cât și de clientul debitor. Așadar, plata sumei de bani datorate de către client se va face în rate eșalonate, suportabile.

În plus, compania KRUK garantează confidențialitatea informațiilor oferite și protejează datele cu caracter personal. Compania își propune să evite conflictele de interese, își desfășoară activitatea pe baza regulilor transparenței și onestității și acționează într-un cadru legal.

Avantajele unei colaborări bazate pe respect și înțelegere

KRUK România abordează întreaga situație dintr-o perspectivă empatică. Specialiștii KRUK sunt conștienți de faptul că oamenii cu datorii se confruntă cu o situație dificilă, care generează stres și griji, de aceea îi tratează cu respect și cu înțelegere.

Punând bazele unei relații bazate pe onestitate, toleranță, respect reciproc și parteneriat, KRUK România oferă cele mai bune soluții adaptate cerințelor fiecărui client și partener de afaceri. Compania respectă aplicarea normelor sociale și de rambursare a datoriilor într-o manieră cât mai convenabilă ambelor părți.

Persoanele fizice și juridice care apelează la serviciile KRUK beneficiază de cele mai bune soluții de plată a datoriilor. Astfel, plata creditelor restante se face eșalonat, pe anumite perioade de timp.

KRUK susține educația financiară a românilor

Site-ul KRUK România pune la dispoziția utilizatorilor câteva aplicații online gratuite foarte interesante, menite să pună bazele unei educații financiare pe termen lung. Astfel, românii au posibilitatea de a învăța cum să își gestioneze veniturile și să facă economii lunare, cu ajutorul unor aplicații simple precum un calculator al bugetului personal, un calculator de cheltuieli și un calculator al sumelor mici. Aceste aplicații vă ajută să obțineți o imagine de ansamblu asupra veniturilor, a modului de cheltuire a banilor, dar și asupra metodelor eficiente de economisire.

Viziunea modernă, profesionalismul și maniera de adaptare la nevoile clientului sunt atributele care recomandă KRUK România tuturor clientilor aflați într-un impas financiar, astfel încât procesul de rambursare a datoriilor să se desfășoare într-o manieră cât mai convenabilă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata