Money management – idei si sfaturi pentru jocurile online

Printre certitudinile de netăgăduit valabile în domeniul jocurilor de noroc se numără faptul ca ele au fost alături de oameni, sub tot felul de forme, încă din antichitate și că sloturile se bucură de cei mai mulți fani în ultimii ani. În ceea ce privește această popularitate fantastică a sloturilor, nu este nimic surprinzător – sunt cel mai simplu de jucat, vin cu câștiguri rapide, fantastice în unele cazuri (mai ales dacă vorbim de sloturi cu jackpoturi progresive) și sunt extrem de atractive grație graficii video de excepție disponibilă la acest moment. Ca atare, în cadrul acestui material vă prezentăm câteva ponturi de care ar trebui să țineți cont ori de câte ori intenționați să jucați sloturi pe bani reali, în așa fel încât se reduceți la minimum șansele de a înregistra pierderi.

  • Stabiliți un bankroll pe care vi-l permiteți (de regulă, nu ar trebui să depășească 10% din veniturile lunare) și nu îl depășiți niciodată! Vorbim de jocuri de noroc, iar operatorii de jocuri de noroc sunt companii care, ca și orice altă companie din alte domenii de activitate, urmăresc profitul. Astfel, în mod normal vei pierde mai des decât vei câștiga, așa că fii extrem de atent cu sumele pe care le joci, în așa fel încât acestea să nu depășească cuantumul celor pe care alții le cheltuiesc pe alte hobby-uri.
  • Atenție la miza potrivită pentru bugetul tău! Un procent de 10% din veniturile lunare poate însemna 150 de lei, 1.500 de lei sau chiar mai mult pentru unii, așa că fii sigur că joci pe o miză potrivită, pentru a avea parte de o experiență de joc ceva mai îndelungată. Astfel, verificați miza minimă pe care puteți juca într-un cazino terestru sau optați pentru un operator online cu o ofertă bogată de sloturi, așa cum este NetBet Cazino, în care să găsiți jocuri la care o rotire să nu coste mai mult de 0.10 ron, de exemplu. NetBet este un site licențiat ONJN în România, la care poți plasa un bet online pe pariuri sportive sau loterii internaționale, însă extrem de popular pe piața de casino online datorită ofertei impresionante de jocuri, cea mai consistentă la un operator din țara noastră.
  • Nu uita nicio clipă scopul principal al jocurilor de noroc – distracția! Dacă e absolut normal să speri că orice sesiune de jocuri va fi una profitabilă, este total greșit să te apuci să joci urmărind în special să câștigi. Momentul în care omiți acest aspect și vrei neapărat să câștigi este primul pas pentru apariția problemelor.
  • Dacă joci la sloturi cu jackpot progresiv (un mic procent din miza fiecărei rotiri se duce într-un fond de jackpot care poate urca la zeci, sute de mii sau chiar milioane de dolari), fii sigur că acesta este disponibil la miza pe care joci. Există sloturi video ce acordă jackpotul progresiv la orice miză, sloturi cu jackpoturi pentru mai multe niveluri de joc dar și sloturi la care pot pune mâna pe jackpot doar cei care joacă pe mize mai mari.
  • Joacă la aparatele din capătul rândurilor! Pentru a încheia într-o notă puțin amuzantă, sa mai spunem că există teorii conform cărora sloturile amplasate la capătul rândurilor (desigur, în cazinourile terestre) ar fi cele mai generoase. Nu știm cât adevăr există în aceste teorii, însă știm cu siguranță că în mediul online poți afla cu ușurință cât de generoase sunt sloturile preferate, verificând procentul RTP (Return To Player) stabilit de producător pentru fiecare joc în parte. Acesta poate urca până la 99% în unele cazuri.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata