Prin intermediul platformei FabricatinRO și serviciile de factoring oferite de Omnicredit și tu îți poți vedea visul împlinit!

Un flux sănătos de numerar este important pentru orice companie, indiferent de stadiul ei de dezvoltare. De multe ori însă, fluxul de numerar poate fi încetinit sau chiar blocat din cauza termenelor de plată ale facturilor tale, pe care unii clienți se întâmplă chiar și să le depășească.

În acest sens, un antreprenor dedicat business-ului său poate apela la o instituție de factoring care să-l ajute să transforme mai rapid în numerar facturile neîncasate.

La prima vedere, această opțiune poate părea soluția perfectă pentru a aduce mai rapid în propria firmă banii cuveniți. Dar, dezavantajul factoringul este acela că unii clienți pot percepe instituțiile de factoring ca pe un motiv în plus de stres, evitând astfel furnizorii de servicii care apelează la această soluție.

Există însă și firme de factoring, precum Omnicredit, partener oficial al platformei FabricatinRO, care gestionează într-un mod profesionist, cu mult tact și delicatețe, relația cu clienții companiilor care le solicită astfel de servicii.

Cum poate fi privit factoringul de către unii din clienți?

În ziua de azi, cei mai mulți profesioniști înțeleg nevoia unei firme de a dispune în permanență de numerar. Dar, în același timp, există și persoane care nu pot pricepe de ce o companie are nevoie atât de repede de bani, punând la îndoială sănătatea acesteia.

Mai mult, persoanele care nu înțeleg cu adevărat conceptul de factoring, aseamănă firmele de factoring cu recuperatorii de datorii care nu de puține ori mizează pe intimidare pentru a recupera bani.

De aceea, pentru a beneficia de servicii profesionale de factoring, patronul unei companii trebuie să-și educe clienții și să le explice pe înțelesul lor care sunt beneficiile pe care factoringul le oferă de ambele părți.

De ce să colaborezi cu Omnicredit pentru servicii de factoring?

FabricatinRO, o platformă cu produse românești, este prima platformă din România care și-a propus să adune într-un singur loc firmele și producătorii români care vor să se facă remarcați în mediul online și își doresc o prezență mai bine definită pe internet. Dar, din dorința de a oferi propriilor clienți servicii cât mai complete, echipa FabricatinRO a încheiat parteneriate cu firme precum Omnicredit prin intermediul cărora ajutorul oferit nu se mai limitează doar la marketing, ci include și servicii de finanțare sau, așa cum vom vedea în continuare, de factoring.

FabricatinRO recomandă producătorilor listați pe website-ul său serviciile de factoring oferite de Omnicredit din următoarele motive:

  • Independență

Pentru o afacere în continuă dezvoltare, numerarul înseamnă independență. Iar Omnicredit îți oferă numerarul de care ai nevoie pentru a putea crea și livra produse de cea mai bună calitate și să te extinzi.

  • Profesionalism

Relația cu clienții companiei tale nu are deloc de suferit dacă apelezi la Omnicredit pentru servicii de factoring, ba chiar se poate îmbunătăți! Factorul capătă rolul de gestionare și încasare a facturilor pe care le emiți, încasând astfel de la clienții tăi creanțele afacerii tale. Dar, nu numai compania ta, ci și clienții tăi pot beneficia de pe urma acestor servicii de factoring deoarece relația ta cu Omnicredit le permite să solicite direct acestei firmei de factoring copii ale comenzilor de cumpărare, detalii legate de facturile emise sau produsele livrate, ori de câte ori au nevoie.

  • Dezvoltare

Încasarea mai rapidă a banilor care ți se cuvin îți permite să te dezvolți. Cu ajutorul acestor bani îți poți administra mai bine cheltuielile, poți achiziționa materii prime și materiale noi pentru a te putea apuca de noi proiecte și nu în ultimul rând poți investi în publicitate. Toate aceste avantaje te ajută să îți extinzi portofoliul de clienți și să crești ca firmă.

În concluzie, depinde de tine cum privești factoringul și în primul rând cum prezinți acest concept clienților tăi. Odată ce ai emis o factură pentru un serviciu sau un bun pe care l-ai vândut este dreptul tău în calitate de patron de firmă să îți folosești banii așa cum crezi cel mai bine de cuviință. Și de ce să nu faci acest lucru mai devreme decât mai târziu? De ce să nu-ți plătești datoriile mai repede? De ce să nu cumperi cât de curând cele necesare pentru producerea unor noi bunuri? De ce să nu te dezvolți? Apelează la factoring, educă-ți clienții și îndeplinește-ți visurile! Completează solicitarea ta la următorul link https://fabricatinro.ro/omnicredit-servicii-factoring-pentru-antreprenori/ și cineva te va contacta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata