Spune-ne cine ești și îți vom spune ce cască Bluetooth ți se potrivește

Fire. Mult prea multe fire, care se agață în buzunar, în fermoarul de la jachetă, se amestecă prin obiectele din geantă sau se încurcă exact atunci când îți e lumea mai dragă. Sună cunoscut? Dacă și tu ai aceeași problemă, iată care e rezolvarea: casca Bluetooth. Dar cum piața îți oferă atât de multe modele, nu e de mirare că încă stai cu căștile clasice în mână și nu ști ce cască să-ți alegi. Hai să vezi cum poți cataloga căștile Bluetooth, ca să știi exact ce să cauți.

  1. Ești șofer. Ori de profesie, ori de nevoie. Ești în permanență pe drum, conduci mult și, inevitabil, vorbești mult la telefon. Atunci cuvântul cheie pentru casca Bluetooth ideală pentru tine este confortul. Nu trebuie să dai o suma mare de bani pentru o cască pe care o folosești doar în mașină. Trebuie doar să mergi la sigur. Alege un design clasic, simplu și cu dimensiuni reduse, pe care aproape nu îl vei simți. Poți alege modele de la profesioniștii în domeniu – Samsung MG920 Essential, Golf B9, Jabra cu variantele Talk 5, BT2046, BT2047 sau cele din gama Explorer, toate la prețuri super comode pentru orice buzunar. Partea bună? Se conectează instant la telefon și au autonomie de durată.

 

  1. Ai o fire sportivă. Alergi – pe drum spre muncă, în parc, la facultate, după copii – practic oriunde. Atunci ai nevoie de o cască Bluetooth sport. Cuvintele cheie? Stabilitate, super sunet, conectivitate bună și confort. Căștile tale trebuie să stea alături de tine pentru orice tip de sport vei practica. Mai mult, trebuie să aibă acel design care să te convingă și să te provoace. Cea mai bună alegere când vine vorba de căști pentru sport? Modelele Jabra Sport Pace și cele de la Panasonic. Au fir care vine după gât, plus formă ergonomică, după ureche, care asigură stabilitate.

  1. Ești persoană de business. Convorbirile tale sunt importante, fie că vin din mediul de afaceri, fie că vin de acasă. Cel mai sigur, trebuie să preiei convorbiri de pe două dispozitive. Am ghicit? Atunci trebuie să alegi căști Bluetooth Multipoint, care să se conecteze la două dispozitive simultan. Alt cuvânt cheie? Eleganță. Trebuie să fii mereu la patru ace, pentru că oportunități pot fi la fiecare pas și trebuie să faci o super impresie. Nu-i așa?

 

  1. Muzica e viața ta. Asculți muzică aproape în fiecare secundă. Știi tot ce e nou în domeniu și îți plac inovațiile audio. Dacă acesta este profilul tău, atunci sunetul este cuvântul cheie pentru căștile tale. Alege căști wireless on-ear, care te izolează fonic de mediul înconjurător și te ajută să te bucuri de cea mai bună experiență audio. Pentru sunet impecabil și confort maxim, alege căștile SBS. Pentru ei, la fel ca pentru tine, muzica înseamnă totul.

 

  1. Vrei să fii în trend? Atunci căștile fashion sunt pentru tine! Urmărește tot ce e nou și fă valuri pe Insta cu outfit-uri cool din care să nu lipsească cele mai wow căști. Alege culori și modele care te pun în valoare și trăiește #smart fiecare experiență în social media!

 

Acum că ai o idee mai clară asupra căștilor Bluetooth, alegerea îți aparține. În funcție de buget, de felul tău de a fi și de preferințele tale, la EuroGsm există cu siguranță casca perfectă pentru tine.

Alexandra, EuroGsm

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata