Care sunt accesoriile esențiale pentru o narghilea completă?

44

Ești un foarte mare pasionat al fumatului de narghilea, așa că îți dorești să îți amenajezi acasă un colț în care să te bucuri de mica ta pasiune?

Ei bine, deși te-ai documentat pentru început despre tipurile de carbuni pentru narghilea și ți-ai ales aromele preferate, știi probabil că ai nevoie de o importantă colecție de accesorii astfel încât experiența fumatului de narghilea să se ridice la nivelul așteptărilor tale.

Ori, dacă ești la început de drum și abia acum ai descoperit cât de mișto poate fi fumatul la narghilea, cel mai probabil că nu știi care sunt accesoriile de care ai nevoie pentru a te bucura și acasă de aceeași experiență inedită precum în localul tău preferat cu narghilea.

De aceea am decis să vorbim în acest articol accesoriile esențiale pentru o narghilea completă. Descoperă-le și tu din rândurile imediat următoare:

Creuzet

Creuzetul este unul dintre cele mai importante accesorii pentru o narghilea, aceasta făcând parte din pachetul de bază cu care cel mai probabil vine narghileaua comandată. Ei bine, dat fiind faptul că are o importanță deosebită, ar trebui să iei în calcul investiția într-un creuzet nou de cea mai bună calitate, profesionist și realizat din materiale premium.

Un creuzet profesionist, în sistem vortex sau chiar phuneel, îți va garanta o experiență mult mai plăcută, oferind o durată de viață mai îndelungată modelului de narghilea deținut. Mai mult decât atât, îți oferă posibilitatea de a pregăti o umplutură mai bună și totodată vei evita depunerile ce se adună în mod obișnuit atunci când folosești narghileaua.

Pe de altă parte, un creuzet de calitate îți va permite să te bucuri o perioadă mai îndelungată de timp de umplutura folosită, iar astfel îți vei recupera investiția inițială prin economiile de umplutură pe care le vei face. De aceea ar trebui să faci și tu această investiție.

Furtun

Apoi, chiar dacă vorbim despre o componentă de bază cu care chiar și cele mai banale modele de narghilea sunt dotate, nu ar trebui să te bazezi neapărat pe furtunul pe care narghileaua aleasă ți-l pune la dispoziție. S-ar putea ca acesta să fie de proastă calitate.

De aceea, ar trebui să alegi un furtun lavabil, care îți va oferi apoi un gust curat și totodată sănătos, evitând toate riscurile pe care un furtun de proastă calitate le poate presupune

Capac pentru păstrarea căldurii

În final, ar mai trebui doar să ai în vedere și achiziționarea și a unui capac pentru păstrarea căldurii. Acesta este important mai ales dacă obișnuiești să te bucuri de narghilea afară, pe terasă sau în curte. Rolul acestui capac este de a asigura o durată de ardere îndelungată, protejând cărbunii de vânt, oferindu-ți astfel o experiență a fumatului cu cât mai puține probleme dar cu mai multă relaxare și bucurie.

Acestea sunt, așadar, 3 dintre cele mai importante accesorii pe care trebuie să le ai și tu pentru o narghilea completă. Drept urmare, ar trebui să ți le cumperi și tu iar după sigur ne vei mulțumi pentru asta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata