Ce cadouri să alegeți pentru șeful dumneavoastră în funcție de personalitate

Și boss-ul are o zi pe an când o lasă mai moale cu munca, o zi când implicit și voi o lălăiți toată ziua. Aceea este ziua lui de naștere și, dacă lucrați într-un mediu care nu este toxic, în care vă e drag să veniți zilnic, atunci cu siguranță acesta merită niște cadouri din partea colectivului. Veți afla mai jos o listă cu idei de cadouri interesante din care puteți alege, de la 3gifts.ro.

 

Pasionat de călătorii și bine organizat?

Atunci un set de birou cu pix, carnețel și glob pământesc îi va fi de mare ajutor. Cele 3 sunt așezate pe un suport de lemn elegant cu un design deosebit. Globul este într-o culoare caldă, precum hărțile în stil vechi. Pixul este stilizat, subțire, negru, iar per total este un cadou original și pentru gusturi rafinate.

 

Stă cam mult la birou?

Unii ar crede că să stai toată ziua pe scaun nu e deloc obositor sau dureros. Din contră, o postură incorectă timp de multe ore pe zi, duce la dureri de spate intense și chiar apariția sau agravarea anumitor probleme ale coloanei. De aceea, un corector de postură cu vibrații Viback este un cadou practic și inteligent. Când poziția corpului se abate cu 25 de grade de la poziția corectă inițială, acest aparat îl va avertiza prin vibrații. Aparatul este ergonomic, dispune de curele elastice reglabile, este confortabil și discret, astfel încât nu se va observa pe sub sacoul său.

 

Un cadou personalizat este mereu pe plac

Când vine vorba de cadouri personalizate oferite celor dragi, șefilor sau altor persoane importante, acestea denota un plus de grijă, atenție și faptul că asculți nevoile altora. O cană cu un mesaj special pentru șef, poate cu o poreclă pe care o are sau o sintagmă ce o folosește des și-l definește, un ceas de perete cu o poză anume sau poate chiar o ramă foto ce vă cuprinde pe toți ca și colectiv dintr-un moment important în care ați ajuns împreună, poate fi un cadou nu numai util, dar și care să stârnească rotițele inimii.

 

E mereu preocupat de documentele sale?

Paranoic sau nu, de fiecare dată când vine la birou cu servieta sa în care are acte importante, unde mai transportă și sume importante de bani, se simte mai ceva ca în filmele de acțiune, crezând că apare cineva odată și odată și-l fură. Pentru a-i reduce din această anxietate și îngrijorare constantă, cadoul ideal ar fi un rucsac-servietă anti-furt 2 în 1.

 

Finisajul său este modern, elegant și office, fiind realizat din materiale de calitate superioară, rezistente și durabile. Rucsacul-servietă este rezistent la apă și tăieturi, dispune de fermoar exterior ascuns pentru prevenirea furturilor, buzunar exterior lateral fără fermoar, compartimente pentru laptop și tabletă cu benzi elastice de fixare, 2 buzunare interioare cu fermoar, 3 suporturi elastice pentru pixuri și multe altele. Conturul său este întărit cu spumă de înaltă densitate, iar materialul este întărit cu două straturi.

 

Toate acestea și multe altele le regăsiți pe pagina oficială 3gifts.ro.

Contact: 0775 383 323

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata