Ce facilități îți oferă casele de pariuri?

Facilitățile sunt extrem de importante pentru un parior, indiferent dacă este experimentat sau începător. De multe ori, aceste facilități sunt cele care te determină să alegi o anumită casă de pariuri sau să eviți alta. Dacă te afli într-o dilemă și nu știi exact la ce ne referim atunci când spunem facilități, atunci informațiile de mai jos îți vor fi de mare ajutor, mai ales dacă ești în căutarea celei mai bune case de pariuri pentru tine.

Facilitățile în cazul caselor de pariuri online se referă la toate acele bonusuri sau opțiuni care îi ajută pe pariori să își înmulțească banii. Una dintre cele mai importante facilități pe care ți le poate oferi o casă de pariuri online este bonusul de bun venit. Unele case de pariuri acordă un bonus de bun venit sub forma unor procente din suma depusă, altele acordă o sumă fixă de bani drept bonus și mai există o categorie de case de pariuri care acordă bonusuri mai speciale de bun venit. Spre exemplu, casa de pariuri Superbet oferă ca bonus un pariu fără risc de 50% în limita a 250 de lei. Spre exemplu, dacă primul pariu în valoare de 400 de lei a fost necâștigător, vei primi înapoi 50% din miză, adică 200 de lei.

O altă facilitate importantă pentru pariori este multitudinea de modalități prin care poți depune sau retrage banii. Majoritatea caselor de pariuri pun la dispoziția clienților săi minim 4-5 opțiuni sigure pe care le pot folosi pentru depunerea sau retragerea banilor. Și suma minimă pe care o poți retrage poate fi văzută ca o facilitate oferită de casele de pariuri. Sunt case de pariuri care nu îți permit retragerea banilor dacă nu ai în cont cel puțin 100 de lei, în timp ce altele, cum este și casa de pariuri Superbet, îți permit să îți retragi banii dacă ai minim 20 de lei în cont. Mai mult decât atât, casa de pariuri Superbet îți oferă posibilitatea de a-ți retrage instant banii din cont în cadrul oricărei agenții terestre de pe teritoriul României. Pentru unii pariori, acest lucru cu suma minimă poate părea un fleac, în timp ce pentru alții reprezintă una din condițiile pentru care optează să se înregistreze sau nu pe un site online de pariuri.

Trecem acum la partea cea mai interesantă a pariurilor online, la facilitățile care au legătură directă cu cotele și sumele pariate. Există case de pariuri care oferă pariorilor săi opțiunea de Cashout, una dintre cele mai populare. Această opțiune îi oferă jucătorului posibilitatea de a închide un pariu live atunci când meciul evoluează într-o direcție nefavorabilă pentru a reduce în acest fel pierderile. O altă facilitate populară este cea de livestream prin intermediul căreia pariorii pot privi live meciurile din principalele campionate ale Europei și cele mai importante evenimente sportive din întreaga lume.

Super Cota este o facilitate oferită de casa de pariuri Superbet și reprezintă o selecție de pariuri cu cote mult mai bune. Partea cea mai bună este faptul că poți combina aceste pariuri cu oricare alte evenimente și să îți mărești șansele de câștig. O altă facilitate oferită de cei de la Superbet este Super Extra, tot o selecție de pariuri la cote mărite.

 

Nu în ultimul rând, facilitățile oferite de casele de pariuri se referă și la modalitățile de plasare a pariurilor și la suportul oferit de casa de pariuri. Majoritatea caselor de pariuri au deja o aplicație mobilă prin intermediul căreia pariorii își pot plasa mult mai repede pariurile dorite, însă puține oferă un suport corespunzător clienților săi. La acest capitol, casa de pariuri Superbet excelează, ei oferind suport clienților săi prin live chat, mail, telefon sau chiar pe WhatsApp.

Pentru tine care sunt cele mai importante facilități?

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata