Profitul Ferguson crește pe măsură ce reducerea limitelor virale sporește cererea de îmbunătățire a locuințelor din SUA

179

Distribuitorul de piese pentru instalații sanitare și de încălzire, Ferguson Plc, a declarat marți că profitul său din primul trimestru a crescut cu 12,2%, stimulat de cererea mai mare de îmbunătățiri a locuințelor în Statele Unite, deoarece relaxarea restricțiilor coronavirusului a dus la o creștere a noilor permise de locuință.

Vânzările operațiunilor rezidențiale ale companiei cotate la Londra s-au redresat odată cu ridicarea activității de locuințe pe piața americană, care reprezintă 97% din profitul comercial al companiei, potrivit site-ului său web.

Cu toate acestea, compania a declarat într-un comunicat că afacerea sa comercială se confruntă cu provocări, cu finanțare municipală restricționată și întrucât clienții industriali se confruntau cu un mediu dificil pentru producție în timpul pandemiei.

Citeste si:  Vânzările de mașini din Marea Britanie scad cu peste un sfert pe fondul blocării

„De la începutul celui de-al doilea trimestru, Ferguson a continuat să genereze o creștere redusă a veniturilor cu o singură cifră pe piețele în general plate, deși rămânem precauți în ceea ce privește perspectivele pentru întregul an, având în vedere tendințele actuale ale pandemiei”, a declarat CEO-ul Kevin Murphy a spus.

Compania FTSE-100 a reiterat faptul că Consiliul evaluează alte opțiuni de separare în paralel cu progresul către scăderea pentru a facilita ieșirea din afacerea sa din Wolseley UK. Profitul de tranzacționare subiacent al companiei a crescut la 486 milioane dolari pentru cele trei luni încheiate la 31 octombrie de la 433 milioane dolari raportate acum un an.

Veniturile sale au crescut cu 3,1% la 5,37 miliarde de dolari în primul trimestru.

Sursa: reuters
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata