Cum îşi pot plăti patronii abonamentul la internet din bani UE

– IMM-urile si ONG-urile pot beneficia, din iunie, de fonduri europene pentru a se conecta la internet, pentru cumpararea de calculatoare sau pentru achizitionarea unui website de prezentare a companiei.

– Banii nerambursabili pot fi accesati prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice, in cadrul operatiunii denumite „Sprijinirea accesului la internet si la serviciile conexe”, relatează Gândul.

.
Anul trecut, cea mai mica finantare acordata a fost de 7.000 lei, iar cea mai mare de 82.000 lei. In acest an, valorile minime si maxime ar putea fi actualizate.

Achizitionarea unui nume de domeniu nou „.ro” direct de la furnizorul national de domenii „.ro”, cumpararea si implementarea solutiei de semnatura electronica, dar si publicitatea pentru proiect reprezinta alt tip de activitati pentru care firmele mici si mijlocii, precum si organizatiile nonguvernamentale pot accesa bani europeni.

Compass Consulting atrage atentia ca exista o lista de cheltuieli minime ce trebuie realizate pentru ca investitia sa obtina finantare. Astfel, lista de cheltuieli trebuie sa prevada conectarea la internet broadband, achizitia unui calculator, impreuna cu sistemul de operare, pachetul software tip office si o aplicatie antivirus, o imprimanta, semnatura electronica si cheltuieli pentru achizitionarea unui website de prezentare a companiei sau ONG-ului, in cazul in care solicitantul nu are deja unul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata