Cutia milei pentru finalizarea lucrărilor la Spitalul de Urgenţe Iaşi

Medicul Tudor Ciuhodaru a inaugurat, miercuri (25 august 2010) seară, cutia milei la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic de Urgenţe „Sfântul Ioan” din Iaşi, cu sloganul „dă din suflet azi un leu ca să ai spitalul tău!”.

Prin demersul său, doctorul speră că va putea fi finisat şi dotat parterul noului spital de urgenţe din Dealul Copoului, în care s-ar putea trata corespunzător cei şase milioane de potenţiali pacienţi din zona Moldovei.
„Am demarat campania ‘Dă din suflet azi un leu şi-ai să ai spitalul tău’ pentru a deschide astfel noul spital de urgenţe. După aproape 16 ani de suferinţe, umilinţe şi plimbări între spitale.

Dacă nu, promit să fac o nouă ediţie ‘după 20 de ani’. Dar nu vreau să fac asta. Pentru că am jurat de două ori”, a declarat Tudor Ciuhodaru. Coordonator al UPU la Spitalul de Urgenţe „Sf. Ioan”, Ciuhodaru crede că societatea civilă îi va convinge pe parlamentari să voteze legea prin care se va putea finaliza noul spital de urgenţe din Copou, act normativ aflat pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor încă din septembrie 2009.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata