Dan Bittman donează salariile de consilier unor familii nevoiaşe

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, consilier personal al ministrului Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu, şi-a donat toate salariile pe care le-a primit de când deţine această funcţie unor familii nevoiaşe, informează un comunicat al MediaPro Music transmis joi, 15 aprilie.

Potrivit sursei citate, primul salariu a fost donat pentru operaţia unui copil, în Germania, care provine dintr-o familie defavorizată, al doilea unei fete care a intrat cu nota maximă la Conservator, la pian, în Italia, iar mama ei suferă de un handicap şi nu o putea întreţine, iar cel de-al treilea unor fraţi care învaţă bine, orfani de părinţi, crescuţi de o mătuşă şi ea bolnavă de cancer.

„Am fost acuzat atunci când am acceptat să fiu consilierul personal al ministrului Vlădescu că n-am ce căuta în acel loc, că în felul ăsta se duc pe apa sâmbetei banii contribuabililor etc. De aceea m-am gândit să le dau un exemplu celor care judecă înainte să cunoască adevărul şi să sprijin cum pot oameni aflaţi în situaţii deosebite, arătând în felul acesta cum poţi să ajuţi dacă şi vrei cu adevărat să o faci”, declară artistul.

Dan Bittman va dona în continuare toate salariile pe care le va primi atât timp cât va fi în funcţia de consilier.

Ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu, l-a cooptat, în luna ianuarie, în echipa sa de consilieri pe Dan Bittman, solistul formaţiei Holograf.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata