Fostul prefect de Cluj, reţinut 24 de ore

Fostul prefect de Cluj Călin Platon, actual inspector guvernamental, a fost reţinut luni (30 august 2010) pentru 24 de ore, după ce a accidentat o femeie şi un copil de trei luni, pe o trecere de pietoni, bebeluşul decedând la două zile după accident.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Gina Pop, a declarat că fostul prefect a fost reţinut 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. La ieşirea de la sediul Poliţiei Rutiere, unde a fost audiat, el a spus că regretă accidentul în care a fost implicat. „Regret enorm tragedia”, a declarat el, presei.

Fostul prefect de Cluj Călin Platon a accidentat, vineri, o femeie care traversa strada pe trecerea de pietoni şi care era însoţită de copilul său de 3 luni. Din cauza traumatismelor suferite, copilul accidentat cu maşina a murit duminică. În acest fel, încadrarea juridică a faptei pentru care este acuzat Călin Platon se schimbă din vătămare corporală gravă în omor din culpă. Călin Platon avea permisul suspendat în momentul accidentului, pentru depăşirea vitezei legale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata