Liviu Pop: Preşedintele Traian Băsescu face politică cu forţa şi prin agresiune

Senatorul Liviu Marian Pop afirmă că președintele Traian Băsescu „face politică cu forța și prin agresiune”, dând exemplul unei femei din comuna Nana care ar fi fost agresată, miercuri, de „un om al PMP” pentru că ar fi dorit să-și exprime punctul de vedere de față cu Elena Udrea.

„Acesta este modul Băsescian de a face politică, cu forța și prin agresiune. Suprimarea exprimării părerilor este o dovadă de incompetență și tiranie. Incidentul de la Nana și toate agresiunile de până acum ne arată ce se poate întâmpla cu viitorul României dacă nu punem punct acum acestui regim. În plus, clanul Băsescu asociat cu gruparea Udrea pot distruge și falimenta România cât ai clipi dacă nu intervenim unindu-ne forțele”, spune senatorul, potrivit unui comunicat de presă remis, joi.

De asemenea, acesta adaugă că și în alte ocazii președintele Traian Băsescu a urmat aceeași politică.

„Cu toții ne amintim foarte bine când în campanie Băsescu a lovit un copil, negând ulterior cele întâmplate, în plus, sunt agresați fizic oameni doar pentru că au un cuvânt de spus și îi incomodează pe oamenii lui Băsescu: în Piața Universității, manifestațiile împotriva regimului Băsescu au fost reprimate violent; un fost deținut politic în vârstă de 85 de ani a fost ridicat pe sus și agresat pentru că se afla în aceeași sală cu Băsescu și își spunea punctul de vedere; un avocat a dezvăluit cum a fost lovit chiar de Traian Băsescu pentru că l-a criticat în public”, mai spune Pop. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata