Reţea de electricitate modernizată, la Breazu – Iaşi

Reprezentanţii E.ON Moldova Distribuţie au finalizat lucrările de modernizare a reţelei de distribuţie a energiei electrice din localitatea Breazu, investiţia ridicându-se la aproximativ 550.000 lei.

Purtătorul de cuvânt al E.ON Moldova Iaşi, Sorin Munteanu, a declarat, luni, că investiţia face parte din planul de dezvoltare şi modernizare a reţelelor de distribuţie a energiei electrice şi a constat în montarea a două noi posturi de transformare, mărirea capacităţii unui post de transformare existent şi modernizarea a aproximativ 4,5 km de reţea de joasă tensiune.

„Investiţiile în modernizarea şi dezvoltarea reţelelor de distribuţie a energiei electrice reprezintă un obiectiv major al companiei E.ON Moldova Distribuţie S.A. Prin aceste lucrări, urmărim asigurarea funcţionării şi exploatării în condiţii de siguranţă a reţelelor, precum şi respectarea standardelor de calitate pentru serviciile oferite clienţilor noştri”, a explicat Sorin Munteanu.
El a arătat că investiţia va creşte calitatea serviciilor oferite localnicilor din Rediu, iar pentru angajaţii E.On, noile echipamente vor oferi un grad crescut de siguranţă în exploatare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata