Vanghelie începe să piardă din filiale

Cel mai mare susţinător al lui Mircea Geoană, vicepreşedintele social-democrat Marian Vanghelie, este la un pas de a rămâne fără organizaţiile Ilfov şi Giurgiu.

Noua conducere social-democrată a luat deja prima decizie împotriva sa, fapt ce l-a înfuriat serios pe acesta, conform unor surse din interior, la care a apelat ziarul Gândul. Până la organizarea conferinţelor locale, toate organizaţiile judeţene care au conduceri interimare vor trece sub coordonarea secretarului general, Liviu Dragnea.

Singurul vizat de această hotărâre este tocmai Vanghelie, care conduce provizoriu, de peste un an, filialele Giurgiu şi Ilfov. Acestea sunt filiale care la Congres şi la Consiliul Naţional au votat împotriva lui Victor Ponta şi a lui Adrian Năstase.
Fără cele două organizaţii, Vanghelie ar urma să conducă doar filiala Bucureşti. Acum un an, Marian Vanghelie a declarat, pentru Gândul, că el este singura autoritate din partid care conduce trei filiale: „La Ilfov există un singur şef: eu. Şi la Giurgiu există un singur şef: eu”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata