Elon Musk ar fi încălcat contractul de confidențialitate cu Twitter

19

După ce a anunțat vineri că se mai gândește dacă să achiziționeze, până la urmă, Twitter, Elon Musk face o nouă mărturisire care pune pe jar și mai mult relația lui cu mai marii companiei.

Tweetul lui Elon Musk l-a determinat pe CEO-ul Parag Agrawal să spună că Twitter este „pregătit pentru toate scenariile”, Musk a declarat că echipa sa va testa „un eșantion aleatoriu de 100 de urmăritori” pentru a verifica cifrele Twitter.

Potrivit miliardarului, unul dintre răspunsurile pe care le-a dat la o întrebare despre metodologia sa a determinat un răspuns din partea echipei juridice a Twitter.

Am ales 100 ca număr de dimensionare a eșantionului, pentru că asta este ceea ce Twitter folosește pentru a calcula <5% fals/spam/duplicat”, a spus ELon Musk, în presupusul tweet ofensator. „Echipa Twitter Legal tocmai m-a sunat pentru a se plânge că le-am încălcat contractul de confidențialiate, dezvăluind că dimensiunea eșantionului de verificare bot este de 100”, a adăugat Elon Musk, mai apoi.

Elon Musk nu se dezminte și încalcă toate regulile

În opinia sa, „Sunteți manipulați de algoritm în moduri pe care nu le realizați”, a adăugat magnatul.

Mesajul a atras atenția fostului CEO al Twitter Jack Dorsey. „A fost conceput pur și simplu pentru a vă economisi timp atunci când sunteți departe de aplicație, pentru un timp”, i-a răspuns Dorsey lui Musk.

Dorsey a răspuns mai apoi cuiva care a spus că fluxul de algoritm al Twitter a fost „cu siguranță” conceput pentru a manipula. „Nu, nu a fost conceput pentru a manipula. A fost conceput pentru a vă ajuta”, a completat Dorsey. „Asta poate avea, cu siguranță, consecințe nedorite”, s-a mai zis.

Ulterior, Elon Musk  a părut să o întoarcă. „Nu sugerez că algoritmul ar fi fost făcut cu intenții rele, ci mai degrabă că încearcă să ghicească ce ai putea dori să citești și, făcând acest lucru, să te manipuleze într-un fel pe care nici nu-l realizezi”.

 

Sursa: Playtech.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata