Idee pentru city-break in România: cazare la unicul hotel cu sauna în cameră

44

Viața de zi cu zi poate avea un nivel ridicat de stres, mai ales dacă lucrezi într-un mediu dinamic, cu o profesie activă, plină de provocări la tot pasul. Poate ai o carieră în domeniul financiar, poate în IT, poate ești freelancer, antreprenor sau te lupți pentru a avansa în plan profesional într-o corporație. În orice situație, nu trebuie să uiți că timpul nu este valoros doar pentru business, ci și pentru tine în plan personal. Ai nevoie să sărbătorești reușitele alături de cei dragi și să aloci timp și pentru relaxare, pentru a te deconecta de la stresul zilnic de la serviciu.

O idee excelentă poate fi un city-break în România, o vacanță urbană liniștită, cu relaxare din plin, shopping, plimbare, wellness – spa, descoperire locuri noi – totul exact așa cum vrei, construit pe placul tău, în ritmul tău. Ideal este să mergi într-o asemenea călătorie alături de jumătatea de cuplu, dar, după preferință, poate fi și o mini vacanță de familie sau cu un grup de prieteni.

Oradea, un oraș care merită descoperit

Dacă te-ai săturat de destinațiile convenționale de city-break precum București, Brașov sau Constanța, iată o variantă ce merită luată în calcul: week-end în Oradea. Orașul din Transilvania, aprope de granița cu Ungaria, este plin de farmec, în stil occidental, cu adevărate comori din punct de vedere arhitectural. Orașul este plin de viață, dar liniștit și lipsit de aglomerația pe care o regăsești de exemplu în Capitală. Poți ajunge ușor și la Băile Felix (10 km distanță față de Oradea), cea mai mare stațiune balneară cu regim permanent din România.

Dincolo de toate obiectivele turistice, de toate motivele ușor de găsit pentru care ești invitat să descoperi Oradea, mai nou există un argument aparte: poti alege rezervare cazare Oradea într-un hotel cu totul deosebit, unic în România. Este vorba despre Glory Hotel, locație de 4 stele, care se remarcă printr-o facilitate inedită – este primul hotel din România care oferă oaspeților inclusiv camere dotate cu saună umedă și uscată. Exact, saună privată, direct în camera de hotel! Nu împarți spațiul cu necunoscuți, este 100% pentru tine, intim, în orice moment, ceva cu totul deosebit.

Rezervă online vacanța ta în Oradea

La acest hotel oradea – Glory Hotel – se pot face rezervări direct pe website-ul propriu gloryhotel.ro, dar și prin agenții de turism online. Cel mai mare portal de rezervări cazare la nivel mondial are deja consemnate foarte multe recenzii pozitive pentru Glory Hotel, de la oaspeți verificați. Astfel, ai certitudinea că te vei caza la un hotel care pune clientul pe primul lor și propune standarde de excelență în domeniul ospitalității, la cele mai înalte valori de calitate în Europa și nu numai. Partea și mai bună este că tarifele sunt avantajoase, în ciuda încadrării hotelului la standard de 4 stele plus super facilități unice.

„Hotel Glory vă oferă saune private, detalii elegante și decorațiuni pline de farmec, toate elementele fiind de cea mai înaltă calitate, concepute exclusiv pentru confortul și fericirea oaspeților noștri”, se menționează pe website-ul oficial, unde se pot găsi fotografii, informații complete, date de contact și formular pentru rezervare online cazare Oradea.

Acest unic hotel cu sauna în cameră, ideal pentru un city-break memorabil în România, este localizat foarte avantajos în Oradea, în apropiere de toate punctele de interes din oraș.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News