Coneltex, aliatul tău pentru un somn de calitate

31

 

Locul unde ne retragem la sfârșitul zilei, locul care ne definește ca familie, locul unde ne întâlnim cu cei dragi în jurul mesei, locul unde ne încărcăm bateriile la sfârșitul zilei se numește acasă. Casa și felul în care o mobilăm și decorăm spune multe despre noi și personalitatea noastră. Iar accesoriile sunt și ele importante prin felul în care se completează și se încadrează în decor.

Calitatea și confortul ar trebui să fie cele două caracteristici importante când vine vorba de achiziționarea acelor produse care să ne facă viața mai frumoasă, dar și mai confortabilă. Iar odihna este indispensabilă dacă ne dorim să funcționăm zi de zi la capacitatea maximă.

Un pat confecționat din materiale naturale necesită și o lenjerie pe măsură, în care să ne simțim bine și să ne trezim doar când sună alarma. O lenjerie de calitate, confecționată din materiale care lasă pielea să respire se găsește la Coneltex.ro.

Coneltex produce și comercializează lenjerii pat și nu numai, la preț de producător și are deja o experiență pe piața de consum de peste 25 de ani. Clienții care au cumpărat odată s-au întors pentru alte comenzi.

Este unul dintre cei mai importanți producători textili pentru casă, dar și pentru hoteluri sau alte unități din domeniu.

 

Lenjerii pat din bumbac și finet

Lenjeriile de pat, pilotele antialergice, cuverturile sau fețele de masă sunt printre cele mai comandate produse. Asta deoarece sunt confecționate cu grijă și cu atenție la detalii din materiale pe cât posibil naturale: bumbac 100% neted sau creponat, bumbac satinat neted sau creponat, șifon creponat, damasc și ranforce alb.

De menționat este faptul că aceste lenjerii au prețul de vânzare printre cele mai convenabile de pe piață.

La dorința clienților aceste produse pot fi personalizate în funcție de dimensiunea patului, pot fi mai mari sau mai mici decât dimensiunea standard sau pot fi brodate după dorință.

O firmă care este atentă la nevoile clienților va avea întodeauna numai de câștigat.

 

Lenjeriile de pat printre cele mai vândute produse

Pilotele, pernele și lenjeriile de pat sunt printre cele mai căutate produse ale brandului Coneltex.

Lenjeriile de pat pot fi pentru o singură persoană sau pentru două. Fie că sunt netede sau creponate, ele devin repede preferatele cumpărătorilor care nu ezită să le recumpere, să le recomande sau să le facă cadou de casă nouă.

Într-adevăr, ce cadou poate fi mai potrivit pentru cei care se mută în casă nouă decât o lenjerie de calitate care să își păstreze intacte proprietățile în timp.

Culorile lenjeriilor de pat sunt printre cele diverse, dar nu stridente. Se pune accent pe culori pastelate, în combinații plăcute ochiului, nu numai pentru gustul estetic, dar și pentru a îmbia la odihnă.

Amintim aici nuanțe de roz pastelat, albastru sau bej, modele florale sau geometrice, animal print delicat sau pentru un mai mult rafinament, combinații de negru cu roșu.

Partea bună este că majoritatea materialelor nu necesită călcare după uscare. Se întind pur și simplu pe pat, se îmbracă pernele și pilotele și am terminat.

Atât cearceaful de pilotă, cât și fețele de pernă au sistem de prindere cu fermoar.

 

Setul de lenjerie de lux compus din șase piese

În mod normal, lenjeria de pat este compusă patru piese dar la Coneltex se poate găsi și lenjerie de pat 6 piese. Aceasta este lenjerie de lux, numai bună pentru un răsfăț prelungit sau pentru un cadou special.

Setul pentru pat matrimonial este confecționat din finet de calitate superioară, puțin mai gros, dar cu textura fină, foarte plăcută la atingere și confortabilă.

Setul este convenabil, deoarece în această perioadă beneficiază de o reducere substanțială. Se livrează într-o husă rezistentă de plastic care poate fi reutilizată ulterior.

Modelele sunt variate, cum ar fi combinații calde de albastru/alb cu steluțe, verde smarald-floral, alb crem stil tapet, bleu-floral, vișiniu-floral, grena-gri geometric sau negru-gri cu model pene de păun.

Materialul nu se decolorează la spălare dacă se respectă instrucțiunile de curățare. Nici nu intră la apă, nici nu necesită călcare, deoarece nu se șifonează.

Setul este compus din cearceaf pentru pilotă, cearceaf pentru pat, două fețe de pernă mai mari și două fețe de pernă mai mici.

 

Pe site-ul firmei Coneltex puteți găsi toate aceste produse și multe altele din aceeași gamă.

Contact:

office@coneltex.ro

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata