Schimbarea din casa ta incepe cu un semineu

27

Odata ce te obisnuiesti cu atmosfera din propria casa, ajungi sa nu te mai bucuri cu adevarat de felul in care arata, asta daca nu mai investesti sau nu mai gasesti nici un element care sa te surprinda si sa-ti acorde acel entuziasm specific. Te-ai gandit cat de mult s-ar schimba casa ta daca de acum vei avea si un semineu decorativ? Stii despre beneficiile pe care un semineu lemne le aduce dupa el in locuinta in care este amplasat?

Acum este momentul unei curatenii generale, ocazie cu care scapam si de lucrurile groase si inchise la culoare de peste tot. Si daca te intrebi de ce recomandam alegerea unui focar semineu modern, din momentul in care vrem sa scapam de amintirea iernii, inseamna ca nu ai aflat ca semineele au si un puternic rol decorativ. Nu vei fi obligat sa aprinzi focul zi de zi, mai ales ca stim ce temperaturi puternice avem, ci poti sa te folosesti de el ca fiind cel mai predominant obiect de decor!

Si sigur vor mai fi seri racoroase, asa ca nu se exclude intrebuintarea unui semineu galati din cand in cand.

Daca ti-am trezit interes pentru o noua achizitie, hai sa vorbim despre categoria de seminee moderne, cu rol decorativ si despre locul de unde le puteti achizitiona. Chiar daca ai fi tentat sa spui ca oricine iti poate construi un semineu sau ca locul de unde il cumperi nu conteaza atat de mult, afla ca este totusi un aspect important, ce trebuie luat in serios!

Semineele moderne au ca scop principal designul. Ele sunt achizitionate si construite in principal cu scopul de a crea o imagine vizuala care sa fure si sa incite orice privire. Nu pot fi o sursa principala de caldura, deoarece nu au capacitatea de a incalzi un spatiu mare, dar pot veni ca o completare foarte eficienta a sursei principale de caldura. De exemplu, biosemineele, semineele pe gaz sau cele electrice.

Si semineele pe lemne pot intra la categoria de modern. Sunt in general seminee simple care pot avea focar cu un geam si pana la patru geamuri. Ca parte decorativa pot fi folosite rame metalice sau rame din calcar, marmura, granit, travertin, ceramica. O subcategorie destul de exclusivista este cea a semineelor care se monteaza in mijlocul leaving-ului. Acestea ofera posibilitatea de a vedea focul in 360 grade. Cele mai folosite focare pentru semineele moderne sunt focarele din otel captusite cu samota si focare cu deschidere verticala.

Si acum sa vorbim de locul de unde se pot si achizitiona aceste seminee sau termosemineu galati si orice alt semineu cu calorifer. Direct de la Sibiu, adica de la PEFOC sau de la orice colaborator PEFOC, raspanditi in toata tara, cum ar fi www.galatiseminee.ro. 

Va intampina o gama de seminee moderne de colt sau drepte ce se incadreaza perfect in tabloul unei locuinte moderne, cu o arhitectura de tip futurist, unde politele clasice din lemn parca nu se potrivesc acestei imagini. Se pune accentul pe eleganta marmurei, un element architectural deosebit, structuri minimaliste care definesc stilul futurist, dar mai ales pe adaptarea semineului clasic la mediul modern.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata