Renunţă Vodafone la reprezentanţa din România?

– Compania Vodafone ar trebui sa ia in serios varianta de a renunta la unele reprezentante din Europa de Est, precum cele din Romania, Cehia, Ungaria si Albania. Acest lucru ar trebui sa se intample mai ales in conditiile in care compania doreste sa faca achizitii noi in India, arata Financial Times.

.
De asemenea, o alta posibilitate este, dupa cum spun analistii, ca Vodafone sa bage banii in tari unde are profit, adica in Germania, Italia, Spania si Marea Britanie.

Compania urmareste sa investeasca in New Delhi, mai ales in conditiile in care Guvernul a relaxat legislatia care impiedica consolidarea intre operatorii de telefonie mobila din tara.

Vodafone a platit 10,9 miliarde de dolari in 2007 pentru a cumpara pachetul majoritar al Essar, al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila.

Citește și
3 Comentarii
 1. vasile spune

  Ii cumpara Cosmote si, gata, s-a terminat cu concurenta, ca Orange e oricum la pamant si sanse sa se ridice de acolo nu au. Foarte tare.

 2. Mandrk spune

  Un astfel de anunt nu inseamna decat:
  -Oameni buni ne vindem!
  – Care ai banu’ poftiti la masa tratativelor.

  Daca se ramana in 2 operatori adio oferte, adio abonamente mici.
  Abia acum cand ne apropiam de maturizarea pietei de telefonie mobila. Cat despre Cosmote agresiunea lor este ingrijoratoare. Eu nu m-as duce la o companie atat de infometata dupa clienti. Profitul este motivatia pentru toata lumea dar agresiunea parca suna a disperare

 3. mihai spune

  ce ziceti voi acolo nu e adevarat cum sa plece? are prfit de 1 miliard de euro ma rog in scadere da profit pai ce tampit isi inchide firma cand are profit?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata