Trei firme au primit titlul de furnizor al Casei Regale a României

Compania care produce magiunul natural de fructe Topoloveni – societatea comercială Sonimpex Serv Com, precum şi Romaqua Group Borsec şi Alexandru Ciucu, realizator de modă independent, au primit luni (8 februarie 2010) seara, titlul de Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regale a României, pentru trei ani, în cadrul unei ceremonii, desfăşurate în Sala Regilor a Palatului Elisabeta.

Prin impunerea unor standarde înalte de calitate pe care şi Casa Regală le impune furnizorilor săi, magiunul natural de fructe Topoloveni se află de mai bine de un an pe masa majestăţilor lor.
Magiunul natural de fructe Topoloveni este produs după o reţetă păstrată încă din 1914, munca şi dăruirea producătorilor fiind răsplătită prin listarea în baza de date a Comisiei Europene în vederea obţinerii indicaţiei geografice protejate (IGP) şi devenind primul produs românesc care primeşte o astfel de recunoaştere.

Romaqua Group Borsec este prima firmă de îmbuteliere autohtonă care a atins certificarea de calitate ISO 9001 pentru întregul său proces de producţie, fiind liderul de piaţă în domeniul Apelor minerale din România, graţie conţinutului scăzut în fier şi a compoziţiei echilibrate în minerale. În anul 2004, această poziţie a fost confirmată prin titlul de „Cea mai bună apă minerală”, obţinut la competiţiile de specialitate.

Alexandru Ciucu, fondatorul Companiei „Tata şi fiul”, continuă tradiţia croitorilor români, aducând în România, prin costumele sale, stilurile italian şi englez. Creaţiile sale pot fi admirate, între altele, la toate balurile bucureştene. Diplomele care atestă calitatea de Furnizor al Casei Regale au fost înmânate la ceremonie de Principesa Margareta, care a fost însoţită de Principele Radu.

Casa Regală oferă calitatea de Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regelui ca semn de recunoaştere şi de apreciere a calităţii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata