În India, un profesor și-a ucis elevul în bătaie în timpul orelor

23

Un elev de doar 15 ani a fost ucis de propriul său profesor din cauza unei simple greșeli de ortografie. Părinții sunt în stare de șoc, iar autoritățile din India au demarat o anchetă amplă.

Gestul șocant făcut de profesor a cutremurat întreaga țară. Potrivit ultimelor informații, dascălul a ajuns să își ucidă elevul în vârstă de doar 15 ani, pentru o simplă greșeală de ortografie.

Tragedia s-a produs în cursul zilei de luni, scrie presa internațională. Se pare că profesorul s-a enervat extrem de tare după greșeala de ortografie a elevului, pe care mai apoi l-a luat la bătaie.

În contextul social, familia adolescentului face parte dintr-o clasă socială hindusă extrem de joasă, iar conform declarațiilor făcute de membrii acesteia, elevul de doar 15 ani ar fi murit după ce profesorul respectiv l-ar fi bătut fără oprire, cu un băț, în timpul orei.

Elev de doar 15 ani, ucis de către propriul profesor, la o școală privată

Poliția a deschis și ea o anchetă în acest caz pentru a stabili modul în care s-a produs întreaga tragedie. Și apropiații tânărului au relatat aceeași poveste, mai scrie presa.

Mai exact, potrivit surselor citate, se pare că Nikhit Kumar, în vârstă de 15 ani, a fost declarat decedat de către medicii din districtul Auriya din nordul statului Uttar Pradesh, la 19 zile distanță după pedeapsa primită din partea profesorului.

Sursele citate spun că profesorul l-ar fi bătut în campusul unei școli private, lucru care face situația să fie una și mai controversată.  Unchiul elevul ucis susține că nepotul său a fost bătut și abuzat cu bestialitate de către profesorul său.

Profesorul care și-a ucis în bătaie elevul a dispărut fără urmă

„La început, nepotul meu a fost bătut cu brutalitate de către profesor și apoi a fost abuzat, deoarece suntem daliți”, a declarat Rishi Kumar, unchiul băiatului ucis.

O reacție în acest sens a venit și de la comandantul poliției din districtul Auriya. Acesta a declarat că familia lui Nikhit a înregistrat o plângere penală. De cealaltă parte, medicii efectuează o autopsie pentru a confirma cauza morții tânărului.

În ceea ce privește situația profesorului, comandatul poliției spune că acesta a dispărut după producerea incidentului și că este de negăsit la momentul actual, oamenii legii căutându-l chiar în aceste moment.

„Poliția încearcă să dea de urma profesorului, deoarece acesta a dispărut”, a declarat Charu Nigam, comandantul poliției districtuale.

Sursa: Capital.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata