Actriţa Joan Rivers este scoasă treptat din starea de comă indusă

Medicii de la spitalul Mount Sinai din New York au început duminică procesul de scoatere a actriței de comedie Joan Rivers din starea de comă indusă, un proces care durează de obicei două zile, conform starpulse.com.

Vedeta de televiziune în vârstă de 81 de ani a fost spitalizată vineri la Mount Sinai din New York, după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui examen medical la o altă clinică newyorkeză. Actrița a ajuns la spital în stare critică, iar medicii au apelat la soluția comei induse.

O sursă apropiată familiei actriței a dezvăluit pentru New York Daily News că medicii se tem că după ce-și va reveni din comă actrița va avea afectată partea creierului responsabilă de controlul funcțiilor motorii, existând riscul să rămână în scaun cu rotile, sau, în cel mai rău caz, în stare vegetativă.

Familia actriței are în vedere deschiderea unui proces împotriva clinicii Yorkville Endoscopy, unde actrița trecea printr-un procedeu de analiză a coardelor vocale când a intrat în stop cardiac.

Joan Rivers, actrița de comedie și prezentatoare de televiziune, este cunoscută pentru umorul său tăios și criticile la adresa celebrităților, dar și pentru numeroasele sale operații estetice. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata