Carlos Santana îşi publică biografia, pe care o dedică mamei sale

Chitaristul mexican Carlos Santana, câștigător a 10 premii Grammy, și-a publicat marți biografia intitulată ‘The Universal Tone. Bringing My Story to Light’, pe care a dedicat-o mamei sale, Josefina Santana, informează EFE.

Cartea, scrisă în colaborare cu Ashley Kahn și considerată ‘sinceră și pasională’ de revista Kirkus Reviews, relatează viața lui Santana de la copilăria petrecută într-un sat din Mexic până la apogeul carierei, când a devenit o legendă a rockului și membru al The Rock and Roll of Hall of Fame.

Autobiografia lui Santana, prezentată marți de artist la librăria Barnes &Noble din Las Vegas, cuprinde concepții personale de la începutul carierei muzicianului, precum și dezvăluiri despre perioada când acesta a experimentat drogurile.

Santana descrie totodată profunda admirație față de tatăl său când cânta la vioară.

În vârstă de 67 de ani, Carlos Santana s-a născut la Autlán de Navarro, în statul mexican Jalisco, și a simțit prima dată efectul negativ al halocinogenelor la celebrul festival Woodstock, în 1969.

Cartea este o reafirmare a spiritualității pe care artistul a căutat-o în muzica sa din anii 1970. „Vreau ca această carte să ajute oamenii să înțeleagă că nu trebuie să fi Dalai Lama, Papa, Maica Tereza sau Iisus pentru a fi izvor de binecuvântări și miracole”, a spus Santana. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata