Enrique Iglesias, supus unei operaţii chirugicale „mai dificile decât se prevăzuse” iniţial la mâna dreaptă

Muzicianul spaniol Enrique Iglesias, care s-a rănit la mâna dreaptă cu o dronă în timpul unui concert desfășurat sâmbătă, 30 mai, în orașul mexican Tijuana, a fost operat luni la Los Angeles, au informat reprezentanții săi, menționând că intervenția a durat ‘mai mult decât se estimase anterior’, transmite EFE marți.

‘Rana a fost un pic mai gravă decât se apreciase inițial’, a explicat staff-ul interpretului. Acesta a suferit mai multe tăieturi în timp ce mânuia pe scenă o dronă menită ‘să dea un mai bun efect vizual’ show-ului său. În pofida recomandărilor medicilor, Enrique Iglesias nu și-a întrerupt concertul după acest accident. Imediat după încheierea spectacolului, el a fost transportat în SUA, pentru a fi tratat într-o clinică de specialitate din Los Angeles.

Conform comunicatului difuzat de managerii săi, artistul a avut o fractură și a avut nevoie de ‘o operație de reconstrucție’ după care ‘se va recupera în totalitate în următoarele săptămâni’.

Turneul în care se afla pentru promovarea celui mai recent album al său, intitulat ‘Sex and Love’, a fost întrerupt și va fi reluat la 3 iulie, tot în Mexic.

Apreciatul cântăreț pop de 40 de ani, deținător a numeroase premii de prestigiu, nu este singur în aceste momente dificile, ci asaltat de dovezi de simpatie și compasiune din partea numeroșilor săi fani, care au inundat rețelele de socializare cu mesaje de susținere, multe dintre ele scrise pe mână sau pe palme. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata