Lady Gaga, dată în judecată de primul său producător

Un producător muzical care susţine că se află la originea ascensiunii fulminante a noii senzaţii pop Lady Gaga, o dă în judecată pe vedetă solicitând suma de 35 de milioane de dolari, conform avocatului său.

Printre altele, producătorul Rob Fusari susţine că a fost iubitul lui Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, că i-a propus să folosească numele de scenă care a consacrat-o şi că ar fi participat la compunerea hiturilor „Paparazzi” şi „Disco Heaven”.
Avocatul lui Rob Fusari, Robert Meloni, a declarat joi, pentru publicaţia New York Daily News, că clientul său doreşte să obţină 20% dintr-un contract pe care l-a semnat cu Lady Gaga în 2006, când aceasta bătea la porţile celebrităţii.

Fusari, care a mai colaborat cu trupa dance Destiny’s Child şi cu Will Smith, susţine că a descoperit-o pe Lady Gaga în 2006 şi că a ajutat-o să-şi construiască personajul şi personalitatea artistică. El susţine că este autorul pseudonimului Lady Gaga, ce provine de la hitul formaţiei Queen, Radio Gaga, şi l-a descoperit întâmplător, după ce sistemul de recunoaştere vocală a telefonului mobil a reprodus „lady” în loc de „radio”.

„Ar fi putut ea găsi un alt Rob Fusari? Posibil. Ar fi continuat ea să cânte în cluburi mici, departe de consacrare, până în prezent? Posibil. Singura certitudine e că Rob a ajutat-o să ajungă la un alt nivel”, a declarat avocatul producătorului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata