Marea Britanie: Prinţul Harry „urăşte” Twitter, dar îi recunoaşte utilitatea

25

Prințul Harry a declarat luni că ‘urăște’ Twitter. Afirmația a fost făcută la o întâlnire cu elevi instruiți să promoveze pe rețelele de socializare ‘Invictus Games’, competiție sportivă pentru militari răniți, informează marți presa britanică, preluată de AFP.

‘Îmi este foarte greu să scriu pe Twitter despre jocuri sau despre alte lucruri la care țin din moment ce urăsc Twitter din cauza riscurilor de invadare a vieții private pe care le poate presupune — cred că vă dați seama la ce mă refer’, a spus el în cadrul vizitei la o școală londoneză.

Prințul Harry s-a întâlnit cu circa 60 de elevi instruiți în privința rețelelor de socializare, care au învățat să comunice despre ‘Invictus Games’, competiție internațională la care participă militari răniți, handicapați și bolnavi, organizați într-o asociație patronată de fiul cel mic al prințului Charles.

Deși are rezerve în a utiliza personal Twitter, prințul Harry i-a încurajat pe tineri să recurgă la orice formă de comunicare pentru a promova aceste jocuri internaționale, recunoscând utilitatea rețelelor de socializare. ‘Încercați să faceți cât mai mult zgomot, să provocați cât de mult entuziasm se poate față de această competiție…și vă promit că nu veți regreta; va fi cel mai incredibil weekend din viața voastră’, a spus prințul. ‘Sper că toți vor susține Invictus Games. Este o ocazie minunată de a susține și de a mulțumi celor care ne-au dat atât de mult’, a adăugat Harry, care a postat în mod excepțional un mesaj pe contul Twitter al jocurilor, pe 15 mai.

Peste 400 de militari (bărbați și femei) răniți, handicapați sau bolnavi din 14 țări — printre care Canada, Irak, Estonia și Italia — vor participa la competiția sportivă organizată la Londra, între 10 și 14 septembrie 2014. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News