Michael Jackson ar avea o fiică nelegitimă

O femeie din Olanda, în vârstă de 35 de ani, susţine că ar fi fiica nelegitimă dintr-o relaţie pe care Michael Jackson ar fi avut-o cu sora Dianei Ross, iar părinţii megastarului ar fi conceput un plan „diabolic” pentru a-i ascunde existenţa, informează cotidianul Le Soir.

Conform informaţiilor preluate de pe site-ul TMZ.com, Michael ar fi conceput acest copil cu sora lui Diana Ross, Barbara, când era încă minor. Femeia, pe nume Mocienne Petit Jackson, s-a născut în 1975, când Michael Jackson avea doar 17 ani.
Conform propriilor declaraţii, mama sa este Barbara, sora divei soul Diana Ross şi prietenă apropiată a lui Michael în acea perioadă. Ea mai susţine că la vârsta de 9 ani a fost răpită şi dusă în Belgia, la cererea mamei lui Jacko, Katherine.

Ulterior cei 7 răpitori au fost ucişi pentru a fi şterse urmele existenţei sale. Mocienne Petit Jackson, care trăieşte în prezent în Olanda, solicită o parte din averea starului şi afirmă că este gata să facă un test ADN pentru a demonstra că este fiica lui Michael Jackson.
Mai mult decât atât, ea solicită să-i fie încredinţată şi custodia celorlalţi copii ai lui Michael Jackson, „pentru a le oferi o viaţă normală”, după cum afirmă. Întâmplare sau ereditate? – Mocienne suferă la rândul său de Vitiligo, maladia care a dus la depigmentarea pielii lui Michael Jackson.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata