Misterioasa moarte a descendentei celebrei familii Johnson

Nu a fost niciodata mai adevarat ca banii nu aduc fericirea. Si nici o viata lunga si tihnita. Cea care era menita sa fie mostenitoarea imperiului farmaceutic Johnson & Johnson a murit singura si abandonata la 30 de ani.

Atât de parasita incât politia nu a putut stabili ora exacta a mortii fiind decedata de câteva zile când a fost gasita luni 4 ianuarie in locuinta sa, unde cadavrul intrase deja in stare descompunere. Nimeni nu remarcase absenta tinerei Casey Johnson, fiica patronului clubului de fotbal american New York Jets si stranepoata a fondatorului imperiului Johnson & Johnson.
Nimeni. Nici parintii, nici fiica sa adoptiva, nici prietenii sau macar prietenele de petreceri. Absolut nimeni, nici macar cea careia ii spunea “ logodnica mea”, Tila Tequila, noteaza ziarul El Pais.

Desi nu a acolo când iubita ei a murit, Tequila a devenit foarte prezenta ulterior. Ea a fost cea care a anuntat in cyber-space ca “sotia ei” a parasit aceasta lume. Prin intermediul retelei Twitter, vedeta bisexuala a realitatii TV a scris: “Toti va rog sa va rugati pentru sotia mea Casey Johnson care a murit. Va multumesc pentru dragostea si sprijinul voastru, dar acum trebuie sa plec sa fiu alaturi de familia mea….”.

Relatia recenta dintre Johnson si Tila Tequila – postata pe internet intr-o imagine in care ambele sunt asezate semi-dezbracate pe un pat – a fost picatura care a umplut paharul nemultumirii acestei bogate familii care a taiat toate legaturile cu descendenta sa si i-a sters numele de pe lista mostenitorilor. În aceasta ceremonie globala, Tequila arata internautilor un inel cu diamant. Desi o prietena apropiata a celor doua asigura ca este fals.

Deocamdata s-a eliminat eventualitatea unei morti violente, având in vedere ca trupul neinsufletit nu prezenta niciun semn de violenta. Medicii legisti si-au inceput cercetarile, dar rezultatele autopsiei vor fi disponibile doar peste sase luni. Casey Johnson era diabetica si avea nevoie de medicatie permanenta. Însa ea era deja in atentia mai multor clinici de reabilitare pentru dependenta sa de droguri si alcool.

Fara alta ocupatie decât cea de a petrece noptile, mostenitoarea scoasa de pe lista era o clienta asidua a camerelor si a scandalurilor. În multe dintre ele a fost protagonista principala. Într-unul s-a opus direct matusii sale Libet, aflata in fruntea imperiului cosmetic. Femeia in vârsta de 56 de ani, i-a furat logodnicul de 38 de ani, nepoatei sale de 26.
Într-un interviu publicat de Vanity Fair in 2006, cea care aspira sa devina noua ambitie blonda intruchipata de Marilyn, declara dispretuitor: “O femeie batrâna cu multi bani poate fi un puternic afrodisiac”. Din acel moment portile familiei i-au fost inchise.

Prietena a celebritatilor care apar pe prima pagina a presei de scandal precum Paris Hilton, Lindsay Lohan sau Nicole Ritchie, Casey Johnson a trait intens si a murit tânara. Nascuta in 1979, tânara a simtit devreme chemarea materna si a adoptat in 2007 o fetita din Kazahstan, micuta Ava, care nu locuia cu mama ei, ci cu bunica având in vedere ca fusese solicitata custodia din cauza problemelor de alcool si droguri ale lui Casey.

Dezamagita de barbati, regina blonda a noptii americane a decis sa-si extinda frontierele afective. Tabloidele – ca intotdeauna- au prezentat imediat noile sale cuceriri, precum Courtenay Semel, fiica consilierului delegat al Yahoo.
“Mostenitoarele se dedau iubirii safice”, titra vesel New York Post in 2006. O alta vedeta a realitatii Tv, de data aceasta britanica dar incercându-si norocul in Los Angeles, Jasmine Lennard, a decis sa o ia sub aripa sa protectoare pe Jonhson, care i-a “multumiť tâlharindu-i casa in absenta acesteia, furându-i bijuteriile si lasând o misterioasa semnatura la locul crimei: un vibrator intre cearceafuri.

Cum a descoperit Lennard ca Johnson era hoata? Pentru ca Semel, intre despartiri si reimpacari a petrecut o noapte de dragoste cu Johnson si a descoperit ca aceasta purta lenjeria intima a lui Lennard. Genul de stire pe placul lui The Post. Casey Johnson, saraca fata bogata si abandonata se odihneste acum in pace.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata