Preşedintele Vodafone spune că T-Mobile UK nu este de vânzare

Nu exista demersuri vizând vânzarea operatorului T-Mobile UK, a declarat marti presedintele grupului Vodafone, pe fondul speculatiilor potrivit carora firma mama a T-Mobile, grupul german Deutsche Telekom, vrea sa-si vânda operatorul de telefonie mobila din Marea Britanie, informeaza Reuters.

Cu toate acestea, presedintele Vodafone, John Bond, a precizat la Adunarea Generala Anuala a actionarilor Vodafone ca nu poate face alte comentarii asupra acestui subiect.

Recent directorul general de la O2, un alt mare operator de telefonie mobila din Marea Britanie, a declarat si el ca nu exista un proces formal vizând vânzarea T-Mobile UK, adaugând insa ca Telefonica, firma mama a O2, urmareste evolutiile din acest dosar.

T-Mobile UK se straduie de mai multi ani sa-si creasca cota pe piata din Marea Britanie, unde cinci operatori concureaza pentru a atrage noi utilizatori intr-o tara cu o populatie de aproximativ 60 de milioane.

Deutsche Telekom, cel mai mare operator de telecomunicatii din Germania, a anuntat ca ia in considerare mai multe optiuni in cazul T-Mobile UK. Recent grupul german l-a instalat pe Richard Moat, fostul CEO al Orange Romania, in functia de director pentru operatiunile T-Mobile din Marea Britanie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata