Prințul Harry îi spune lui Oprah Winfrey că este îngrijorat că istoria se va repeta

Prințul Harry, care a șocat Marea Britanie anul trecut când el și soția sa Meghan s-au retras de la îndatoririle regale, i-a spus intervievatorului american Oprah Winfrey că se îngrijorează că istoria s-ar putea repeta.

Rețeaua de difuzare CBS a lansat două clipuri scurte din interviul cuplului, care este programat să fie difuzat pe 7 martie. Este primul interviu TV pe care cuplul, cunoscut oficial sub numele de ducele și ducesa de Sussex, l-au acordat de când s-au mutat în California, anul trecut.

„Cea mai mare preocupare a mea a fost istoria care se poate repeta”, a spus Harry, referindu-se aparent la mama sa, prințesa Diana, care a fost urmărită de presa britanică și a murit la 36 de ani într-un accident de mașină la Paris după divorțul ei de prințul Charles.
Harry, în vârstă de 36 de ani, era așezat lângă Meghan, în vârstă de 39 de ani, și o ținea de mână. Cuplul a anunțat luna aceasta că așteaptă al doilea copil.

„Sunt foarte ușurat și fericit să mă așez vorbind cu soția mea lângă mine”, a spus Harry. „Pentru că nu-mi pot imagina cum trebuie să fi fost pentru ea (Diana), trecând singură prin acel proces în urmă cu toți acei ani în urmă.

Citeste si:  Manu Melwani, croitorul care i-a îmbrăcat pe Prince şi David Bowie

„A fost incredibil de dur pentru noi doi, dar cel puțin ne-am avut unul pe celălalt”, a adăugat Harry.
În clipuri, Oprah a spus că niciun subiect nu este în afara limitelor și la un moment dat îi spune cuplului „ați spus câteva lucruri destul de șocante aici”, inclusiv că situația lor a fost „aproape de neviețuit”.

Înainte de a se muta în California, cuplul se plânsese de tratamentul tabloidelor britanice față de Meghan, al cărui tată este alb și mama este afro-americană, dintre care unele au spus că s-au ridicat la intimidare sau rasism.

La începutul acestei luni, Palatul Buckingham a anunțat că, cuplul nu se va întoarce la viața lor ca membri muncitori ai familiei regale.

Citeste si:  Prințul Harry, despre relația cu fratele său, William:
Sursa: Reuters
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner