Site-ul Marks & Spencer, suspendat temporar după ce clienţii au putut vedea datele altor persoane

15

Retailerul britanic Marks & Spencer (M & S) și-a suspendat temporar site-ul marți după ce unii clienți au semnalat că au putut vedea datele de contact ale altor persoane atunci când s-au logat pe site-ul companiei, relatează Reuters.

Miercuri, M & S a declarat că informațiile nu au apărut ca urmare a unui atac al unei părți terțe și nu au fost expuse sau extrase datele financiare ale clienților.

„Din cauza unei probleme tehnice ne-am suspendat temporar site-ul pentru o perioadă de timp aseară”, a indicat într-o declarație cunoscutul retailer britanic.

Un purtător de cuvânt al M & S a declarat că site-ul a fost suspendat începând cu aproximativ 18:30 GMT, însă a putut fi consultat din nou începând cu ora 21.00 GMT.

La începutul acestei luni M & S a lansat un nou club de membri și o schemă de carduri intulată „Sparks”, care solicită clienților înregistrarea online.

Problemele tehnice apărute pe site-ul M & S intervin după ce săptămâna trecută firma britanică de telecomunicații TalkTalk a suferit un atac cibernetic major. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata