Trupa americană „Foo Fighters” îşi anulează concertele din Europa

Trupa americană de muzică rock „Foo Fighters” a anunțat marți anularea părții finale a turneului său din Europa, după o cădere spectaculoasă a solistului Dave Grohl la un concert din Suedia, în urma căreia și-a fracturat piciorul, relatează miercuri AFP.

„Îmi vine să mor că trebuie să spun asta … dar medicii ne-au sfătuit să anulăm concertele”, a declarat solistul în vârstă de 46 de ani, fost toboșar al grupului „Nirvana”.

Dave Grohl a căzut de pe scenă la începutul concertului de vineri din Goeteborg, în Suedia. O cădere spectaculoasă de la 3,5 metri înălțime. El a revenit apoi pe scenă și a început să cânte înainte de a mărturisi publicului: „Cred că mi-am rupt piciorul”.

După o oră de întrerupere, timp în care a fost dus la spital, Grohl s-a întors pe scenă cu piciorul în ghips și a terminat concertul stând așezat sau sprijinindu-se în cârje.

Trupa a anunțat sâmbătă anularea celor două concerte din Olanda și Elveția, însă ulterior a fost nevoită să anunțe suspendarea întregului turneu european.

Următorul lor concert este prevăzut la 4 iulie în SUA, în capitala federală Washington. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: music.mxdwn.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata