Vocalista BZN, Anny Schilder, plănuieşte să revină pe scenă în august, cu două luni înaintea concertului de la Bucureşti

Vocalista formației BZN, Anny Schilder, plănuiește să revină pe scenă în august, după ce a fost supusă unui tratament pentru cancer la sân, informează un comunicat.

Potrivit sursei citate, starea artistei este din ce în ce mai bună.

„Celebra vocalistă BZN, Anny Schilder, este în sfârșit pe drumul spre vindecare. Analizele arată foarte bine, acum bucurându-se de o perioadă liniștită și de recuperare totală, având în vedere situația critică în care artista s-a aflat”, se arată în comunicatul German Quality Entertainment, organizatorii concertului pe care trupa BZN îl va susține pe 10 octombrie la Sala Palatului din București.

Potrivit organizatorilor, Anny Schilder promite că, după câteva luni de recuperare, va reveni în studio și, din august, va susține concerte.

„Vă așteptăm cu emoție pe 10 octombrie la ultimul nostru show în România’ a declarat Anny Schilder.

Artiștii BZN promit să cânte în spectacolul de la București și cunoscuta piesă a lui Dan Spătaru, „Drumurile noastre”, pentru care au realizat, anul trecut, un videoclip.

Biletele pentru concertul BZN de pe 10 octombrie 2015 se găsesc online pe eventim.ro, myticket.ro li bilete.ro la următoarele categorii de prețuri: 500 de lei (VIP), 300 de lei (Categoria I), 200 de lei (Categoria a II-a) și 100 de lei (Categoria a III-a). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata