Cele mai atractive Targuri de Craciun din Europa

9

Craciunul este o sarbatoare foarte apreciata de oameni datorita sentimentului de bucurie, de liniste si dorintei de a fi cat mai bun pe care aceasta perioada o presupune. Iar ceea ce ne ajuta si mai mult sa intram in atmosfera acestei perioade sunt Targurile de Craciun.

Cele mai apreciate Targuri de Craciun din Europa

Astel incat, daca iti doresti o evadare, in tara sau in Europa, iata care sunt cateva exemple de Targuri de Craciun cunoscute:

  • Targul de Craciun organizat in Viena, Austria. Targurile din Viena sunt printre cele mai mari si atractive din Europa. Sunt amenajate mare parte din pietele orasului, insa cel mai frumos Targ de Craciun al Vienei este cel din fata palatului Schonbrunn.

 

  • Targul de Craciun organizat in Praga, Cehia. Acest targ este cunoscut si apreciat datorita ornamentelor si standurilor care prezinta suveniruri si mancare si bautura, acestea fiind printre cele mai des intalnite.

 

  • Targul de Craciun organizat in Colmar, Franta. Daca vizitezi acest targ te vei bucura de standurile cu produse locale, precum bauturi spirtoase alseciene, vinuri, dulciuri sau bijuterii si accesorii handmade.

 

  • Targul de Craciun organizat in Dresda, Germania. Acest targ este cel mai vechi din Europa, avand in jur de 600 de ani. Pe langa stilul unic de amenajare, acesta este cunoscut datorita faptului ca la deschiderea din fiecare an se prepara un cozonac mare, cu rom si stafide, care se imparte participantilor.

 

  • Targul de Craciun organizat in Sibiu, Romania. Nu in ultimul rand, Targul de Craciun din Sibiu este cel putin la fel de spectaculos si nu trebuie sa ratati ocazia de a-l vizita.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata