Cât costă și cât durează să obții un Cod EORI?

Codul EORI sau Numărul EORI (Economic Operators Registration and Identification Number) este numărul pe care trebuie să-l obțină începând din luna iulie 2009 orice firmă din România pentru a desfășura activități de import-export din și în afara Comunității Europene (CE).

Pentru a obține un cod EORI, poți depune o cerere de înregistrare la Direcția Generală a Vămilor. După verificarea dosarului, vei primi de la direcţiile regionale vamale/birourile vamale de frontieră o notificare de atribuire a numărului EORI, care se eliberează în format electronic.

Actele de care ai nevoie sunt: certificatul de înregistrare de la ONRC, certificatul de înregistrare în scopuri de TVA (dacă este cazul) și actul constitutiv, respectiv cartea de identitate pentru persoane fizice.

Cum obții codul EORI fără birocrație și stres 

Dacă nu ești sigur că te descurci să aduni singur actele, să întocmești și să depui dosarul la autoritățile competente, sau pur și simplu nu ai timp pentru toate acestea, trebuie să știi că există și metode simple de obținere a numărului EORI online. Cod-EORI.ro oferă servicii de consultanță pentru obținerea codului EORI, de la întocmirea dosarului, redactarea cererii și până la depunerea dosarului la Direcția Vamală de care aparții.

Cu peste 130 de clienți care îi recomandă și peste 3000 de coduri EORI obținute, putem spune că platforma cod-eori.ro este o solutie rapidă și eficientă pentru cei care vor să obțină codul EORI rapid și fără complicații.

Cât costă obținerea codului EORI 

Costul obținerii numărului EORI poate varia de la o sută la câteva sute de lei, în funcție de metoda aleasă.  Cea mai simplă și mai ieftină metodă de a obține un Cod EORI este completarea formularului de pe site-ul cod-eori.ro sau trimițând actele necesare la adresa [email protected].

Cu doar 99 lei, fără taxe suplimentare, rezolvi problema. Cererea ta va fi procesată imediat, iar prețul este fix, indiferent de situație. Nu există întârzieri sau alte inconveniente.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata