Monitoarele LED de gaming ASUS sunt una dintre cele mai bune soluții

Trăim într-o perioadă în care evoluția tehnologică este cu adevărat impresionantă. Chiar dacă de la an la an avem impresia că nu multe se schimbă, există anumite specificații care ne iau prin surprindere. De exemplu, ASUS a lansat un telefon mobil de gaming, cu un ecran cu rată de refresh de 90Hz. Este cu adevărat impresionant, însă nu se compară cu ceea ce seria de monitoare PC Republic of Gamers poate să facă – primul monitor cu o rată de reîmprospătare de 165Hz prin overclocking, precum și primul monitor cu tehnologie NVIDIA® G-SYNC™, alegerea preferată a pasionaților de jocuri din întreaga lume.

Dacă ne raportăm în mod special la gaming, noile modele de vârf ale gamei de monitoare ROG vă pot extinde semnificativ perspectivele, permițând o achiziție mai rapidă a țintelor, oferind în același timp imagini ultra realiste, cu ajutorul ecranului de tip IPS curbat, ultra-lat, cu diagonală între 24 și 34 de inch și rezoluție între 1920×1080 si 3440×1440.

Oferte Monitoare LED

Echipate cu tehnologii foarte avansate, noile modele ASUS includ și NVIDIA® G-SYNC™, pentru o experiență foarte cursivă în jocuri, dar și o rată de reîmprospătare de minim 100Hz, eliminând practic orice barieră v-ar putea împiedica să vă bucurați de victorie. Adăugați un design futuristic și funcțiile exclusive ASUS și veți vedea de ce aceste monitoare sunt cu adevărat fără egal.

Tehnologia de afișare video NVIDIA®G-SYNC™, cu care este dotat monitorul Asus, face posibilă cea mai rapidă și incredibilă experiență în jocuri, eliminând fenomenul de sfâșiere (tearing) a imaginilor și minimalizând întârzierile sau tremurul acestora. În plus, tehnologia NVIDIA®G-SYNC™ nu supune ochii la oboseală excesivă sau la alte posibile efecte adverse care intervin în timpul sesiunilor prelungite de jocuri, oferind astfel jucătorilor o experiență extrem de confortabilă.

Monitoare LED

Unele monitoare sunt echipate cu tehnologia ASUS GameVisual, care oferă acces la șase moduri de vizualizare presetate, fiecare mod fiind proiectat pentru a răspunde cerințelor unui scenariu de utilizare diferit. Această funcție unică poate fi activată cu ușurință prin intermediul joystick-ului cu control pe 5 direcții sau al meniului de setări afișat pe ecran (On Screen Display – OSD).

În plus, noile monitoare ASUS ROG vin echipate cu filtre pentru reducerea emisiilor de lumină albastră ASUS Ultra Low Blue Light, pentru un nivel ridicat de protecție al ochilor. Puteți accesa și selecta cu ușurință una dintre cele patru setări diferite pentru filtre, direct de pe ecran. Monitoarele din seria ROG Strix XG înglobează soluţia de iluminare ASUS Aura RGB pe partea din spate. Sunt disponibile mai multe moduri de iluminare, pentru a crea un cadru elegant şi modern, indiferent de configuraţie. Monitoarele ASUS sunt echipate cu aplicatia de software exclusivă ASUS DISPLAYWIDGET, un utilitar software intuitiv care îți permite să ajustezi setările sau să configurezi funcțiile ASUS GameVisual, App Sync™ şi filtrul de lumină albastră.

Ce alte monitoare LED crezi că merită să-și facă loc pe biroul tău și să te însoțească în drumul spre performanță?

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata