Cei mai buni producători de panouri solare fotovoltaice

1.462

Panourile solare fotovoltaice sunt tehnologii care convertesc energia solară în energie electrică. Populare în rândul consumatorilor casnici datorită costurilor mici la energia electrică, panourile solare fotovoltaice au devenit tot mai căutate și accesibile.

Un kit de panou solar fotovoltaic este o investiție pe câțiva ani, fiind fabricat pentru o durată de minim 25 de ani. Un alt mare avantaj al panourilor este rezistența față de condițiile meteo extreme.

Pe măsură ce industria solară s-a extins, numărul producătorilor de panouri solare a sporit pe piață. Dacă am face un clasament, locul întâi este ocupat de următoarele mărci: SunPower, LG Solar și Panasonic. Cum ai putea aprecia calitatea și performanța pe care ți-o oferă fiecare prin raportare la nevoile tale de natură casnică? Ca răspuns există anumite criterii principale pe baza cărora poți compara obiectiv panourile solare: garanție, eficienţă, coeficient de temperatură, preț. În ceea ce privește garanțiile, există două tipuri pentru panourile solare: a produsului și o garanție a puterii. Prima acoperă produsul ca urmare a unui defect de fabricație sau a componentelor slabe calitativ. Cea de-a doua, este o garanție a faptului că panoul va produce un procent clar din puterea sa nominală, după o perioadă anume.

SunPower, LG și Panasonic oferă aceeași garanție de 25 de ani pentru panourile solare. Această garanție largă a produsului, alături de beneficiul defectării rare a panourilor solare de acest rang, conduc la concluzia că toate cele trei mărci asigură clienților satisfacția unei îndelungi și fericite utilizări.

Aceste trei mărci premium își mențin puterea mult mai bine comparativ cu panourile solare medii. În plus, SunPower garantează cea mai mică pierdere a producției dintre toate panourile solare disponibile pe piață la ora actuală. Prin urmare, panourile solare SunPower îți vor oferi producție și putere mai mari, spre deosebire de celelalte două mărci.

Eficiența unui kit de panou solar fotovoltaic îl reprezintă procentul de lumină proiectat în panou și care este convertit în energie. Standardul pentru eficiența panourilor solare este de 17%.

Coeficientul de temperatură semnifică scăderea în procente a puterii de ieșire pentru fiecare grad Celsius pe care panoul îl atinge peste 25 ° C / 77 ° F.

De regulă, panourile solare produc mai puțină energie cu cât devin mai calde. Panourile solare întunecate absorb multă căldură, astfel că temperatura lor ajunge să depășească temperatura aerului înconjurător. Astfel încât, coeficientul de temperatură devine un indicator plauzibil pentru acele tipuri de panouri cu rezistența necesară la condiții reale.

Panourile solare SunPower ocupă cel mai mic spațiu pe acoperiș și se remarcă de asemenea, prin cea mai bună garanție de putere. Panasonic funcționează optim la temperaturi ridicate.

Toate cele aceste mărci au costuri, randament și performanțe similare, deci, pentru oricare dintre acestea ai opta, poți fi sigur ca ai făcut o alegere calitativă pe termen lung pentru locuința ta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata